• 瀏覽: 11,043
  • 回覆: 58
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 大河 於 2021-8-20 02:18 PM 發表

你是什麼apps出現問題,還原設定能解決嗎?
新機用了3日就出現cpu超載,以為舊機過新機有問題,還原從新一個一個apps再download但都一樣。之後去售后中心驗查又話無事。一直用唔到,只能打電話。果然系手提電話!😡😡

熱賣及精選
老人機我寧願買部小米,同價位cpu勁好多。

引用:
原帖由 大河 於 2021-8-20 02:18 PM 發表

你是什麼apps出現問題,還原設定能解決嗎?
download左陶寶就出現這問題,問三星支援佢地話淘寶在A22使用會出現這現像,即用唔到啦!被三星厄晒!

聯發科粒 CPU, 真喺唔掂,或者三星冇做好 optimization。會玩死自己

三星平野冇好野

以後真係要避左聯發科

引用:
原帖由 満大人 於 2021-8-21 11:10 PM 發表

以後真係要避左聯發科
但三星咁大牌子估唔到咁出產品,牌子沒落有原因。

引用:
原帖由 蝗屍害人不淺 於 2021-8-18 02:20 PM 發表

收皮啦!三叔
暫時不會買三星

引用:
原帖由 kevinau502000 於 2021-8-21 11:46 PM 發表

但三星咁大牌子估唔到咁出產品,牌子沒落有原因。
八個CPU邊有可能超載,我10年前用三星得2個CPU都冇超載

引用:
原帖由 壹路發 於 2021-8-23 03:39 PM 發表

八個CPU邊有可能超載,我10年用三星得2個CPU都冇超載
我舊手機都冇超載,換新機幾日就出現超載問題

引用:
原帖由 kevinau502000 於 2021-8-17 11:12 PM 發表

本人在月初左部三星A22手機,已知是低端手機,但想不到用了3天就彈出cpu超載,以為手機有問題,交三星售后服務驗查。結果話無問題。唯有拿回手機從新下載app,但都是一樣。問支援答案是app影響,即只可用作老人手機用,不可用作智能手機使用。真的騙人!仲話新推出!
a22不如直接係京東買榮耀x20

各位知否有什么方法渠道要求三星回收A22呢?

引用:
原帖由 kevinau502000 於 2021-8-25 01:42 PM 發表

試下投訴

引用:
原帖由 kevinau502000 於 2021-8-25 01:42 PM 發表

測試到部機有問題佢就會回收

引用:

沒有

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]