• 瀏覽: 4,869
  • 回覆: 29
4豬好似上唔到網噤,又慢~

熱賣及精選
我張聯通咭失去聯絡

引用:
原帖由 飛豬 於 2021-8-27 03:30 PM 發表

轉用5G

引用:
原帖由 飛豬 於 2021-8-27 03:30 PM 發表

你不如RESTART 部機試下?
用緊SOSIM, 今日上網一直都正正常常無異樣

引用:
原帖由 bigbird09 於 2021-8-27 10:37 PM 發表

你不如RESTART 部機試下?
用緊SOSIM, 今日上網一直都正正常常無異樣
原來係個foxfire browser有問題

引用:
原帖由 飛豬 於 2021-8-27 11:16 PM 發表

原來係個foxfire browser有問題
我昨日使用foxfire browser都冇問題,可以正常上網

日日都有人話有問題?

我仲用緊sosim朝早睇波。睇緊墨超

引用:
原帖由 奇人奇神 於 2021-8-28 10:42 AM 發表

日日都有人話有問題?
因為3個網絡日日都有問題囉

引用:
原帖由 奇人奇神 於 2021-8-28 10:42 AM 發表

日日都有人話有問題?
係, DISCUSS 係有班人專係話其他台有問題, 之後話佢地個台0斷線仲要最快
佢地日日咁講, 仲由一星升級到高級會員, 一年有365, 你咪知道佢地講左幾耐其他台有問題?
呢版都最少一個

引用:
原帖由 sojenner 於 2021-8-28 06:22 PM 發表

係, DISCUSS 係有班人專係話其他台有問題, 之後話佢地個台0斷線仲要最快
佢地日日咁講, 仲由一星升級到高級會員, 一年有365, 你咪知道佢地講左幾耐其他台有問題?
呢版都最少一個
有一樣嘢仲奇怪嘅就係, 一講3台就有成班護主犬出嚟
請咁多人護航都唔好好upgrade下自己個network

引用:
原帖由 sojenner 於 2021-8-28 06:22 PM 發表

呢版都最少一個
係咪指有班人成日踩3台點點點?

引用:
原帖由 雲林真美 於 2021-8-29 12:26 AM 發表

有一樣嘢仲奇怪嘅就係, 一講3台就有成班護主犬出嚟
請咁多人護航都唔好好upgrade下自己個network
真用家係唔洗請真用3!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 lankusa 於 2021-8-29 03:27 PM 發表

真用家係唔洗請真用3!
我都用左3成廿年啦,無轉過台

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]