• 瀏覽: 5,458
  • 回覆: 13
3台合約11月到期,轉台有乜好介紹?

CMHK啦~
咁多間黎講算比較抵玩
5g $198有30gb 之後限速任用
佢eshop間唔中都有做promo
而家好似送緊 $500超市coupon
ching可以參考下

數碼通有個新嘅優惠喎,一個月先138蚊就有50GB
樓主可以參考下,個人覺得幾抵玩呢個plan

唔諗下續約? 續約通常舊客都會有優惠

引用:
原帖由 阿斯特 於 2021-12-7 09:01 PM 發表
有會員岩岩用smt既5g先話奶晒野,5G 3台做得好過SMT
https://mobile.discuss.com.hk/vi ... a=page=1&page=3

引用:
原帖由 阿斯特 於 2021-12-7 09:01 PM 發表
人地3台11月到期,你12月介紹呢d中伏smt plan來做咩?

引用:
原帖由 liu535722 於 2021-12-7 11:06 PM 發表
唔諗下續約? 續約通常舊客都會有優惠
我用過3就真係不了,搭鐵有D站一定係例牌收唔到嘅

之後轉左smt嘅5G穩定好多,依嫁搭鐵上網真係唔使斷線

引用:
原帖由 天才寶寶 於 2021-12-9 08:43 PM 發表

地鐵應該smt仲多站收唔到,錦上路係must

引用:
原帖由 fionawongtf 於 2021-12-9 23:01 發表

地鐵應該smt仲多站收唔到,錦上路係must
呢D收到/收唔到... LOAD到/LOAD空氣..
真係各有各講...都係自己試下為實

畢竟大家可以講緊不同地鐵站...
亦無乜人會一日坐曬唔同色既線出入

引用:
原帖由 天才寶寶 於 2021-12-9 08:43 PM 發表

3台有D站收唔到呢個真係冇野搵野來講,
個個台都有死位啦,3台就一定唔係最多死位個間

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2021-12-11 05:18 PM 發表

3台有D站收唔到呢個真係冇野搵野來講,
個個台都有死位啦,3台就一定唔係最多死位個間
絕對同意,好多人搵籍口踩3HK

引用:
原帖由 tiii 於 2021-9-8 06:25 PM 發表
3台合約11月到期,轉台有乜好介紹?
出張luckysim養冧巴,然後買儲值卡就仲抵。

引用:

smt如果係地鐵黎講,死位一定多過衫台

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]