• 瀏覽: 4,657
  • 回覆: 33
  • 追帖: 1
好後悔買左港行 等左勁耐都未有更新

幾時先可以上鴻蒙

熱賣及精選
引用:
原帖由 huaweimian 於 2021-9-8 11:43 PM 發表

幾時先可以上鴻蒙
國解唔買國行

換機啦😌

急乜?

引用:
原帖由 huaweimian 於 2021-9-8 11:43 PM 發表

幾時先可以上鴻蒙
遲d先升harmony好似好d,  我等緊emui12

想問下,依家買mate40pro港行遲唔遲?

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2021-9-12 07:25 PM 發表

唔好買港行 真系唔好用 國行功能多好多

引用:
原帖由 羽潔 於 2021-9-12 11:11 PM 發表

唔好買港行 真系唔好用 國行功能多好多
知道!請問國行原生apps可刪除?

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2021-9-12 11:12 PM 發表

點樣原生 本身部機就冇乜app

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2021-9-12 11:12 PM 發表

港行人臉解鎖真系廢到冇朋友

引用:
原帖由 羽潔 於 2021-9-12 11:13 PM 發表

點樣原生 本身部機就冇乜app
國行啲apps可刪除?

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2021-9-12 11:14 PM 發表

國行啲apps可刪除?
可以 百度果d 佢本身自帶轉左港行就變左身港行

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2021-9-12 11:14 PM 發表

國行啲apps可刪除?
買香港行貨比較好
一有保養,二安裝銀行或一些只在香港用嘅app會比較方便
但就不太建議用華為
也有一定不方便,你不打機
就比較好,打機就用有Google
比較方便,買前考慮清楚
利申用緊nova 7 5g做副機

我水貨m10p仲用緊EMUI 10
平常心
等得黎可能係時候換機,直接鴻蒙左

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2021-9-12 07:25 PM 發表

我同事上星期先係中移買m40p港行 7k幾分期24 個月, 用得好開心,用appgallery或apk可裝9成app,  其他app 要google 既用gspace,  完全唔覺有問題,不過如果唔係華為fans 既,其實有好多其他國行機選擇,vivo, realme, 1+  都好多靚機

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]