• 瀏覽: 7,665
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 羽潔 於 2021-9-11 11:25 PM 發表

榮耀就算拉 華為的玩具
做唔到屏下鏡頭,算吧啦!

熱賣及精選
引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2021-9-11 11:23 PM 發表

Honor 如何?
我睇過部最新榮耀 點都突破唔到第一代 第一代魔法真系有驚喜同靚仔 佢呢部我就覺得系華為的玩具 我個人意見 何sir話佢得 我就覺得一般般個屏幕點都系差仲要賣咁貴

引用:
原帖由 羽潔 於 2021-9-11 11:27 PM 發表

我睇過部最新榮耀 點都突破唔到第一代 第一代魔法真系有驚喜同靚仔 佢呢部我就覺得系華為的玩具 我個人意見 何sir話佢得 我就覺得一般般個屏幕點都系差仲要賣咁貴
冇錯!我諗緊買Mix4定magic3pro好,可比啲意見
主再睇YouTube, 打機🎮!Thanks🙏

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2021-9-11 11:30 PM 發表

冇錯!我諗緊買Mix4定magic3pro好,可比啲意見
主再睇YouTube, 打機🎮!Thanks🙏
比意見可以 我手上拿機部mix

引用:
原帖由 羽潔 於 2021-9-11 11:31 PM 發表

Magic3pro你點睇?

引用:
原帖由 羽潔 於 2021-9-11 11:31 PM 發表

Mix幾?

我就冇乜意見 當然推mix4 屏下鏡頭用到 震動效果正 喇叭ok 影相唔知 我唔用 華星光電屏點都好過boe

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2021-9-11 11:33 PM 發表

Magic3pro你點睇?
冇睇法 榮耀做工一般 價錢同做工不成比例 主要個屏幕垃圾

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2021-9-11 11:34 PM 發表

Mix幾?

mix4來

引用:
原帖由 羽潔 於 2021-9-11 11:35 PM 發表

冇睇法 榮耀做工一般 價錢同做工不成比例 主要個屏幕垃圾
冇錯,mon差、得個相機📷掂,二個字講晒 好差

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2021-9-11 11:37 PM 發表

買相機不如vivo 都系果句華為的玩具 系咁上下 冇左海思 我都冇興趣入

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2021-9-11 11:37 PM 發表

聽講宋大腿新發怖果部都唔錯 有雲台

其實我選中興係貪佢平, 有s870, 12+256gb, 屏下鏡頭及屏下指紋。

引用:
原帖由 羽潔 於 2021-9-11 11:40 PM 發表

聽講宋大腿新發怖果部都唔錯 有雲台
Vivo, 冇乜點留意😅

引用:
原帖由 明日海鮮 於 2021-9-11 11:41 PM 發表

其實我選中興係貪佢平, 有s870, 12+256gb, 屏下鏡頭及屏下指紋。
可以入 系統就唔知

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]