• 瀏覽: 7,710
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 沒有勇氣實踐 於 2021-9-28 03:45 PM 發表

香港行貨多數都係國際版,用安卓系統應該大多數內置gms
axon 30 香港只有水貨,要自己安裝gms。

熱賣及精選
當主力機不太推薦,適合用來刷刷抖音,睇睇YouTube等,打機嘅話,可能會窒。拍照📸一般

引用:
原帖由 白茶清歡 於 2021-10-15 06:35 PM 發表

當主力機不太推薦,適合用來刷刷抖音,睇睇YouTube等,打機嘅話,可能會窒。拍照📸一般
s870會窒? 打咩game, 我用緊s855都好順......

引用:
原帖由 哈囉冰凍的湯圓 於 2021-10-20 10:53 PM 發表

s870會窒? 打咩game, 我用緊s855都好順......
打飛機 玩原神部部都一樣會降頻

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 10-9-2021 22:14 發表

冇行貨,只有水貨
查詢 Price.com 的 ZTE Axon 30 5G (6+128GB) 頁面,的確只有水貨。

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2021-10-23 06:12 PM 發表

查詢 Price.com 的 ZTE Axon 30 5G (6+128GB) 頁面,的確只有水貨。
不如直接淘寶買12+256都係2900人仔, 仲有成堆野送。

中興手機?

引用:
原帖由 安仔, 於 2021-10-27 10:31 PM 發表

中興手機?

中興係大陸都係冷門野
呢部用888, 有無人用過?
好似幾正
另外鏡頭唔湊數

附件

Screenshot_1.jpg(87.85 KB)

2021-11-26 06:52 AM

Screenshot_1.jpg(114.28 KB)

2021-11-26 07:13 AM

中興已經冷門, AXON 30 PRO是超級冷門
但都搵到個唔知乜國人開箱大陸版, 可以裝返GOOGLE很簡單
https://www.youtube.com/watch?v=xR3xuPoIh4A

呢部機個SEPC高階, 超廣角鏡頭都係6400萬
8+128 2499人仔

附件

Screenshot_2.jpg(94.31 KB)

2021-11-26 07:09 AM

Screenshot_1.jpg(71.78 KB)

2021-11-26 07:09 AM

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]