• 瀏覽: 3,731
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
fold 3 送既$400, 寫住只限用一次,詳情睇條款
但揾極都揾唔到條款係邊

會唔會買$10當用了$400?

附件

Screenshot_20210911-071606_Galaxy Store.jpg(71.28 KB)

2021-9-11 07:22 AM

Screenshot_20210911-071606_Galaxy Store.jpg

我都有D唔明,其實係咪用黎買App?

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-9-12 05:05 PM 發表

買雲端
問過要一次過用, 師兄請問有咩雲端提議, 感謝感謝

請問各位,coupon點樣一次過可以喺galaxy store買夠$400?每次買apps都係續次比錢,例如我買$30apps,我用coupon比錢,咁喺唔喺$400-30=0?

用一次?

痴線!
個優惠卷梗係只可用1次就一次過入晒400去個galaxy store a/c度啦
咁果400蚊條數已經喺晒個a/c入面點樣扣10蚊嘢之後會變$0呀
閱讀理解就唔慌唔0喇

引用:
原帖由 chabaox 於 2021-9-14 01:26 PM 發表

痴線!
個優惠卷梗係只可用1次就一次過入晒400去個galaxy store a/c度啦
咁果400蚊條數已經喺晒個a/c入面點樣扣10蚊嘢之後會變$0呀
閱讀理解就唔慌唔0喇
我問咗samsung, 可以理解佢係一張$400超市現金券, 買$10野都好,用咗就無

我都希望唔係咁不過未有其他答案

唔好意思,請問有冇ching試過用呢張$400coupon?

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-9-15 02:31 PM 發表

講得啱,係一張一次性嘅400蚊優惠券,買唔夠冇得找錢,買多咗要補差價
請問有冇推薦有咩好買?

galaxy store 真係冇點用過. 有d咩買用夠400? GAME?

係咪可以用黎充遊戲呢?
例如買武器?

(仲未apply) 

尋晚試咗$400 coupon,真係用一次就冇得用,我都係d遊戲度課金用埋佢。(其實都用唔晒)

$400 買App.....
其實一次過買10幾個項目可以嗎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]