• 瀏覽: 45,580
  • 回覆: 216
  • 追帖: 2
首先前邊劉海大幅度縮細,增加咗顯示屏呎寸
指紋同faceID兩樣都得,適合戴口罩
電力提昇解決多年嘅問題
加大內儲存,解決空間不足問題

表面睇好似只係小小改動,但全部都非常之實際,哩一代嘅iPhone絕對係值得升級嘅一代。

熱賣及精選
指紋🤔

我覺得指紋應該都冇咩可能再出現後續旗艦機種了,但應該會改進Face ID嘅識別能力,譬如戴口罩都可以識別到,甚至未來嘅屏下Face ID,實現真正嘅全面屏,又或者會研究虹膜識別呢D更安全嘅解鎖方式

買鬼咩,以前屌AN機有指紋無用,而家就屌Apple唔出返指紋,黐撚綫
利申:一部iphone 8+,一部iphone 12,一部S20+

自用電腦
MSI GF65 Thin 9SEXR Gaming
Intel I7 9750H
Transcend 16GB 2666MHZ DDR4 RAM X2
GeForce RTX 2060 6GB
Transcend 1TB SSD X2

LENOVO IDEAPAD 330S
Intel I5 8250U
Kingston 16GB 2666MHZ DDR4 RAM
AMD Radeon 535 2GB
Kingston 1TB SSD
指紋真係非常有用, 方便

即之前果D呃膠錢揾笨實!?

引用:
原帖由 yinss 於 2021-9-12 11:03 AM 發表

買鬼咩,以前屌AN機有指紋無用,而家就屌Apple唔出返指紋,黐撚綫
利申:一部iphone 8+,一部iphone 12,一部S20+
今次iphone 可以一部頂替你三部,不要錯過

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-9-12 04:23 PM 發表

今次iphone 可以一部頂替你三部,不要錯過
點知出到黎連一部S20+都比唔上...

自用電腦
MSI GF65 Thin 9SEXR Gaming
Intel I7 9750H
Transcend 16GB 2666MHZ DDR4 RAM X2
GeForce RTX 2060 6GB
Transcend 1TB SSD X2

LENOVO IDEAPAD 330S
Intel I5 8250U
Kingston 16GB 2666MHZ DDR4 RAM
AMD Radeon 535 2GB
Kingston 1TB SSD
引用:
原帖由 yinss 於 2021-9-12 11:03 AM 發表

用緊s10,指紋依然好用!

引用:
原帖由 yinss 於 2021-9-12 05:19 PM 發表

點知出到黎連一部S20+都比唔上...
s20+只是偷咗美國未來的科技

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-9-11 07:26 PM 發表

首先前邊劉海大幅度縮細,增加咗顯示屏呎寸
指紋同faceID兩樣都得,適合戴口罩
電力提昇解決多年嘅問題
加大內儲存,解決空間不足問題

表面睇好似只係小小改動,但全部都非常之實際,哩一代嘅iPhone絕對係值得升級嘅一代。
指紋同Face ID並存係果迷一大喜訊
邊樣感應快/感應到先就開機先
一早應該要有
另外電力一定要加至6,000以上

提示: 違規內容已被屏蔽
根據淘淘嘅iphone 13 case所見,係冇指紋嘅

價錢也頂你3部

唔知自己系仙女本仙咗[嘻嘻]
說起指紋讓我想起了我的6s

唔知自己系仙女本仙咗[嘻嘻]
主題標籤 #iphone
提示:支持鍵盤翻頁左 右