• 瀏覽: 2,498
  • 回覆: 12
🦁Red信用卡
全新客戶可享高達$800「獎賞錢」迎新禮遇。

🦁白金VISA卡
只要簽$8,000就可以食到$800迎新/$300迎舊!

Mox Credit
HKD25,000的6個月現金貸款可享體驗優惠,收費只需最多HKD10。零成本炒兩、三部13 Pro?!

以上資訊,只作參考之用,不構成任何推廣!

警告:以上資料僅供參考,内容供應者不會就任何資料不準、錯漏、延遲或阻礙所引致之損失承擔任何形式的責任。
熱賣及精選
收到

引用:
原帖由 小黑 於 2021-9-14 05:11 PM 發表

🦁Red信用卡

🦁白金VISA卡

Mox Credit
HKD25,000的6個月現金貸款可享體驗優惠,收費只需最多HKD10。零成本炒兩、三部13 Pro?!

呢一代iphone大陸已經吹曬風禁售,所以香港水貨一定長放長有,申請定信用卡入貨真係隨時連禮品同積分都賺埋。

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-9-14 10:50 PM 發表

呢一代iphone大陸已經吹曬風禁售,所以香港水貨一定長放長有,申請定信用卡入貨真係隨時連禮品同積分都賺埋。
此刻我想不到任何要禁售 iPhone 的合理原因,專利權官司?危害國家安全?
禁售 iPhone對國家有甚麼益處?富士康工人可以不用被人壓榨,安心尋找個人人生新目標?iPhone 用家轉用國産手機,提升國民愛國情懷?

引用:
原帖由 小黑 於 2021-9-15 09:48 AM 發表

此刻我想不到任何要禁售 iPhone 的合理原因,專利權官司?危害國家安全?
禁售 iPhone對國家有甚麼益處?富士康工人可以不用被人壓榨,安心尋找個人人生新目標?iPhone 用家轉用國産手機,提升國民愛國情懷?
就算唔會禁售,今次蘋果都唔會製造大量嘅貨源供應中國大陸,以免蝕本,同提高製造成本,所以貨源一定係靠香港水貨,所以香港一出嘅話今代係最值得大量入貨。

引用:
原帖由 小黑 於 2021-9-14 05:11 PM 發表

🦁Red信用卡

🦁白金VISA卡

Mox Credit

出咗啦

引用:
原帖由 kaiyuk 於 2021-9-15 04:56 PM 發表

出咗啦
Smart!

$300迎舊? 點搞?

引用:
原帖由 mxy_007 於 2021-9-16 12:04 AM 發表

$300迎舊? 點搞?
「迎舊」即現有信用卡客戶申請開新卡。
https://cdn.hsbc.com.hk/content/dam/hsbc/hk/tc/docs/credit-cards/offers/welcome-online-terms-and-conditions.pdf

信用卡的存在價值就是提供購物優惠!!!

[iPhone 13出機攻略] 食信用卡迎新優惠,$4,600就出到新機!
https://hkcashrebate.com/iphone/

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-9-15 10:55 AM 發表

就算唔會禁售,今次蘋果都唔會製造大量嘅貨源供應中國大陸,以免蝕本,同提高製造成本,所以貨源一定係靠香港水貨,所以香港一出嘅話今代係最值得大量入貨。
入一版,唔該

現在申請應該來吾切批了……

引用:
原帖由 mxy_007 於 2021-9-16 11:32 AM 發表

現在申請應該來吾切批了……
可以叫屋企人幫手碌住卡先

主題標籤 #iphone
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]