• 瀏覽: 12,514
  • 回覆: 88
  • 追帖: 2

大家鍾意邊隻色多啲🤩

熱賣及精選
13只有粉紅、白色(點解叫星光色)同埋紅色揀得落手,隻藍色超核突,13pro隻藍色就幾好。

我鍾意透明。

我都鐘意pro果隻藍色

上年中過伏都係睇過真身先決定

iphone 11 /12 都好幾隻色選擇, 今次13 得五隻色, 回歸原始選返隻白色.

對妳是何等認真, 奈何郤得不到信任
引用:
原帖由 ESEX 於 2021-9-15 03:31 AM 發表

13只有粉紅、白色(點解叫星光色)同埋紅色揀得落手,隻藍色超核突,13pro隻藍色就幾好。
同意

引用:
原帖由 davidko8 於 2021-9-15 07:17 AM 發表

我都鐘意pro果隻藍色
驟眼睇同上年好似冇咩分別隻色

引用:
原帖由 tkkaw 於 2021-9-15 08:19 AM 發表

呢個必須😄

12pro 隻藍色靚好多。

game tag: lovelife822
引用:
原帖由 龍咁威^^! 於 2021-9-15 09:32 AM 發表

12pro 隻藍色靚好多。
其實就咁睇唔知有冇睇錯啊當然要睇埋實物先知就咁睇會唔會12P隻藍色俾咗今年嘅13到

引用:
原帖由 tkkaw 於 2021-9-15 08:19 AM 發表

當有真身體嘅時候好可能會長期缺貨,所以最好依家網上訂購咗先。

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-9-15 12:21 PM 發表

當有真身體嘅時候好可能會長期缺貨,所以最好依家網上訂購咗先。
其實買13大路顏色一部白色一部粉色應該唔會中伏

引用:
原帖由 iou008 於 2021-9-15 12:32 PM 發表

其實買13大路顏色一部白色一部粉色應該唔會中伏
講得啱,之前識得有個用家,佢每一次預購iphone嘅時候都係每一隻顏色都入手一部,之後佢就可以第一手用到自己最喜歡嘅顏色,其他嗰啲顏色可以賣翻出去,通常都有錢賺。

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-9-15 12:51 PM 發表

講得啱,之前識得有個用家,佢每一次預購iphone嘅時候都係每一隻顏色都入手一部,之後佢就可以第一手用到自己最喜歡嘅顏色,其他嗰啲顏色可以賣翻出去,通常都有錢賺。
佢都好高風險喎😅😸

主題標籤 #iphone
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]