• 瀏覽: 2,927
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
Apple  Store 唔見左了

熱賣及精選
唔踢走12pro,點叫人買13pro。

有冇邊度大減價清貨?通知聲,謝謝!

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....
引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2021-9-15 10:14 AM 發表

有冇邊度大減價清貨?通知聲,謝謝!
等細鋪清貨

引用:
原帖由 simon_mme 於 2021-9-15 10:18 AM 發表

等細鋪清貨
邊啲係細鋪?price上邊嗰啲黑店?去過其中一間,算係多星,仆街舊機當新機賣,一睇差電位插到花晒,仲當新機賣,真係好無良。

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....
引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2021-9-15 10:36 AM 發表

邊啲係細鋪?price上邊嗰啲黑店?去過其中一間,算係多星,仆街舊機當新機賣,一睇差電位插到花晒,仲當新機賣,真係好無良。
更係咪去ST9 買啦。有D評語Ok ,同埋最緊要佢肯即場開箱即場active 部機比你。(如果舊機或翻新機就無可能過到Apple 新機active)

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2021-9-15 10:36 AM 發表

ST9寄賣區

引用:

從來啲小店都係信唔過

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 estateman 於 2021-9-15 12:42 PM 發表

ST9寄賣區
好心啦!都已經黑名單,仲要Quote人。

附件

IMG_20210915_134216.jpg(117.07 KB)

2021-9-15 01:45 PM

上星期喺THE CLUB買咗12 256,好彩唔等13出

零售商,電訊商,問吓有無貨尾

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:

price.com啲黑店我都奶過野
拆開個盒發覺部機好多花痕
佢地話係執中移動啲貨尾黎賣

引用:
原帖由 月之民 於 2021-9-15 10:47 PM 發表

price.com啲黑店我都奶過野
拆開個盒發覺部機好多花痕
佢地話係執中移動啲貨尾黎賣
就算係都無可能花晒

熄燈,鎖門,爆大鑊
pro 好少
club 還有,不過減好少

pro max 第二間有,反而最平$8499

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]