• 瀏覽: 14,839
  • 回覆: 87
如題,又有新Iphone啦~唔知你地偏愛邊隻呢?
我暫時幾鐘意mini

投票項目 ( 單選 , 截止時間為 2021-12-31 11:59 PM ) 參與人數 158

1. Iphone 13 Mini

15 (9.49%)

2. Iphone 13

35 (22.15%)

3. Iphone 13 Pro

46 (29.11%)

4. Iphone 13 Max

62 (39.24%)

應該加入iphone12選項

引用:
原帖由 laisi2 於 2021-9-15 08:43 AM 發表

應該加入iphone12選項
iphone 12 夠輕,

對妳是何等認真, 奈何郤得不到信任
12即時減左800,抵玩了,玩埋信用卡回贈,128G就6000有找

引用:
原帖由 matthewloyh 於 2021-9-15 10:00 AM 發表

12即時減左800,抵玩了,玩埋信用卡回贈,128G就6000有找
街鋪應該再平D

引用:
原帖由 simon_mme 於 2021-9-15 10:19 AM 發表

街鋪應該再平D
除非大鋪,細鋪就咪搞了,大鋪計返信用卡回贈,應該仲可以平3-4舊

引用:
原帖由 matthewloyh 於 2021-9-15 10:21 AM 發表

除非大鋪,細鋪就咪搞了,大鋪計返信用卡回贈,應該仲可以平3-4舊
如果信用卡回贈後做到接近細鋪價咁當然大鋪買好D

引用:
原帖由 simon_mme 於 2021-9-15 10:22 AM 發表

如果信用卡回贈後做到接近細鋪價咁當然大鋪買好D
就算冇回贈,個3-4舊就冇必要細鋪了,

著重視覺同拍照就Pro,如果你覺得冇分別,13都夠用。
都係嗰句,香港好似係全球最多Apple store實體店嘅城市,去你屋企就近嗰間慢慢睇,拎起手慢慢試,又可以比較吓12同13。

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....
引用:
原帖由 matthewloyh 於 2021-9-15 10:23 AM 發表

就算冇回贈,個3-4舊就冇必要細鋪了,
唔介意比多細舊當買個安心

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2021-9-15 10:30 AM 發表

著重視覺同拍照就Pro,如果你覺得冇分別,13都夠用。
都係嗰句,香港好似係全球最多Apple store實體店嘅城市,去你屋企就近嗰間慢慢睇,拎起手慢慢試,又可以比較吓12同13。
上海比你多

引用:
原帖由 matthewloyh 於 2021-9-15 10:00 AM 發表

但我睇返資料,12平左$800,都只係比13平些少

如128GB版,減價後嘅12只比13平$300

咁我不如買13

引用:
原帖由 一人行 於 2021-9-15 02:37 PM 發表

但我睇返資料,12平左$800,都只係比13平些少

如128GB版,減價後嘅12只比13平$300

咁我不如買13
我都係啱啱對比完,真係13抵玩好多

引用:
原帖由 matthewloyh 於 15-9-2021 14:39 發表

我都係啱啱對比完,真係13抵玩好多
差三幾佰蚊真係冇理由唔買新款

引用:

128gb 計差$300、比我入13la

仆街要對自己投資決定負責!!
0788$2
主題標籤 #iphone
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]