• 瀏覽: 44,197
  • 回覆: 172
  • 追帖: 6
呢d功能

Android機都唔之有左幾多年

之後都唔知會唔會加返Touch ID

引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2021-9-15 11:40 AM 發表

我依家仲用緊6splus,所以有新買新
我都有朋友話佢覺得13同12都唔係差好多野所以佢都會買12
樓主同我一樣,已用了6、7年。係時候換機😏

引用:
原帖由 綠色獅子 於 2021-9-15 11:51 AM 發表

冇 Touch ID 就唔洗換,可以慳反。
對呀!有舊iPhone, 唔好住13呀!

引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2021-9-15 10:28 AM 發表

冇報錯呀,Apple官網都係咁寫
除非官網報錯
因為就咁計數上年好似ip12、256都要八字頭喎我唔知有冇記錯啊

玩到1TB

13如果有紫色就好了

對於唔打機120hz唔吸引及用電多了。12pro不用升

引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2021-9-15 09:49 AM 發表

iPhone 13/13 Pro 懶人包|A15﹑120Hz 規格/售價/發售日公開

【iPhone 13 懶人包】每年 Apple 秋季發布會的重點,當然必數新一代的 iPhone,在 9 月 14 日凌晨的發布會會中,iPhone 13 和 iPhone 13 Pro 系列新機終於亮相,到底今次 Apple 有沒有驚喜帶給果迷呢?以下 iPhone 13 懶人包將公開發布會中,有關 iP ...
除咗貴仲有咩特色?只係一份所謂Ip優越感。

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-9-15 11:47 AM 發表

一定係第一批就即刻入手,通常只係軟件上出現問題,衹要更新軟件所有問題就可以解決。
之前唔記得邊代話第一批舊電有問題,要全部回收之後我就驚左買第一批

引用:
原帖由 iou008 於 2021-9-15 12:16 PM 發表

因為就咁計數上年好似ip12、256都要八字頭喎我唔知有冇記錯啊
係呀,12個陣256都要8字頭
可能今年apple良心發現

引用:
原帖由 kirikala 於 2021-9-15 12:29 PM 發表

13如果有紫色就好了
等下應該會有,同12一樣隔左半年多啲就出新色

引用:
原帖由 天空城堡 於 2021-9-15 12:05 PM 發表

之後都唔知會唔會加返Touch ID
之前睇新聞好似話下一代會加返,因為13整唔切所以就唔硬推住

引用:
原帖由 前往幼稚的妹妹 於 2021-9-15 12:13 PM 發表

樓主同我一樣,已用了6、7年。係時候換機😏
係呀!係仲有touch id既iphone
不過呢個月開始舊機打柴了,用半個鐘就冇左15%電
師兄你會買咩色?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]