• 瀏覽: 44,193
  • 回覆: 172
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2021-9-15 11:41 AM 發表

iphone13都未有指紋,不過聽朋友講佢有用apple watch就可以靠隻錶解鎖
可能因為咁樣佢地堅持唔出返指紋
唉。現在個個都成日帶口罩的情況,沒指紋解鎖,使用體驗真係極差,莫講手機支付,開個機都要除面罩,一係就入密碼,但人多時超唔方便囉。
咁的話,部新機識飛都唔會換。

引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2021-9-15 09:49 AM 發表

iPhone 13/13 Pro 懶人包|A15﹑120Hz 規格/售價/發售日公開

【iPhone 13 懶人包】每年 Apple 秋季發布會的重點,當然必數新一代的 iPhone,在 9 月 14 日凌晨的發布會會中,iPhone 13 和 iPhone 13 Pro 系列新機終於亮相,到底今次 Apple 有沒有驚喜帶給果迷呢?以下 iPhone 13 懶人包將公開發布會中,有關 iP ...
會唔會更加食電呢?

冇特色

引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2021-9-15 11:40 AM 發表

我依家仲用緊6splus,所以有新買新
我都有朋友話佢覺得13同12都唔係差好多野所以佢都會買12
埃風6好慢了
我用緊8仍然好流暢

引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2021-9-15 11:38 AM 發表

有喎!iphone13睇片連續睇都可以睇19個鐘
一開5G即刻倒水

個價係咪平咗?13 256 $7699
咁咪同ip 12一樣🧐

引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2021-9-15 12:34 PM 發表

係呀,12個陣256都要8字頭
可能今年apple良心發現

官網價唔使諗今年13、256冇走雞🤩🤩

引用:
原帖由 AthenaLee 於 2021-9-15 11:27 AM 發表

買藍色定金色好啊?
女仔用金色

120hz,一定熱到仆街

引用:
原帖由 ANDY@康 於 2021-9-15 12:56 PM 發表

個價係咪平咗?13 256 $7699
咁咪同ip 12一樣🧐
係呀,你樓下師兄有圖有真相

引用:
原帖由 hkhotdog001 於 2021-9-15 12:36 PM 發表

唉。現在個個都成日帶口罩的情況,沒指紋解鎖,使用體驗真係極差,莫講手機支付,開個機都要除面罩,一係就入密碼,但人多時超唔方便囉。
咁的話,部新機識飛都唔會換。
可能我原本6s plus都冇得用apple pay所以我都慣左直接拎張卡出黎比錢
會唔會考慮下痴防偷窺mon貼呀?
但係師兄如果你個部冇壞都唔好咁心急換啦!

引用:
原帖由 estateman 於 2021-9-15 12:44 PM 發表

埃風6好慢了
我用緊8仍然好流暢
冇計啦個陣唔見換8係因為覺得個home掣好冇手感就唔想換
點知佢再出就已經連個掣都冇埋

真係無touch id

引用:
原帖由 月之民 於 2021-9-15 12:51 PM 發表

一開5G即刻倒水
但係香港某啲台5G同4G都冇分別!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]