• 瀏覽: 44,191
  • 回覆: 172
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 Perfect 於 2021-9-15 01:17 PM 發表

真係無touch id
不如試吓習慣唔好鎖電話

方便好多

我果部仲係IP7 PLUS 諗住會出番TOCH ID貫番部換機;
點知唔出番TOCH ID 宜家都唔知換唔換好?

買條L咩…輸哂啦🙃

引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2021-9-15 11:40 AM 發表

我依家仲用緊6splus,所以有新買新
我都有朋友話佢覺得13同12都唔係差好多野所以佢都會買12
我都用緊6+ (無s) 本來年頭想買SE2,不過去apple store睇過實體機,太細,無買,所以等13,但13又無指紋,唉!

引用:
原帖由 iou008 於 2021-9-15 10:26 AM 發表

13、256$7599?有冇報錯數
不是Pro呀

除咗快啲有咩特別?

引用:
原帖由 麥斯特羅 於 2021-9-15 01:37 PM 發表

不是Pro呀
由始至終都係講緊13同埋12出嗰陣時 嘅價錢都冇講過pro價錢

引用:
原帖由 18個救火的少年 於 2021-9-15 10:14 AM 發表

手機好撚熱,咪撚攪
開5G真係好熱,而家我多數時間都只開4G

引用:
原帖由 AthenaLee 於 2021-9-15 11:27 AM 發表

買藍色定金色好啊?
綠色好

引用:
原帖由 hkhotdog001 於 2021-9-15 12:36 PM 發表

唉。現在個個都成日帶口罩的情況,沒指紋解鎖,使用體驗真係極差,莫講手機支付,開個機都要除面罩,一係就入密碼,但人多時超唔方便囉。
咁的話,部新機識飛都唔會換。
可以錄兩個臉,一個有口罩一個冇

引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2021-9-15 11:40 AM 發表

我依家仲用緊6splus,所以有新買新
我都有朋友話佢覺得13同12都唔係差好多野所以佢都會買12
價錢都唔差咁多, 有新買新, 日後跌價無咁多

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2021-9-15 01:26 PM 發表

不如試吓習慣唔好鎖電話

方便好多
方便俾執到嘅人用

iPhone X換13trade in 幾多錢呢?

引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2021-9-15 09:49 AM 發表

iPhone 13/13 Pro 懶人包|A15﹑120Hz 規格/售價/發售日公開

【iPhone 13 懶人包】每年 Apple 秋季發布會的重點,當然必數新一代的 iPhone,在 9 月 14 日凌晨的發布會會中,iPhone 13 和 iPhone 13 Pro 系列新機終於亮相,到底今次 Apple 有沒有驚喜帶給果迷呢?以下 iPhone 13 懶人包將公開發布會中,有關 iP ...
呃,呃,呃

引用:
原帖由 916430 於 2021-9-15 01:33 PM 發表

買條L咩…輸哂啦🙃
輸哂比三星摺機三代🥲而且還是$7xxx就有交易

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]