• 瀏覽: 24,993
  • 回覆: 120
  • 追帖: 2
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
引用:
原帖由 浪子的一生 於 2021-9-15 05:21 PM 發表

dlnm 仆街炒家 含家產啦你
係唔係炒家都好,如果之後見到有果農賺到錢嘅話,就唔好眼紅人。

駛咩咁急買又吾系無機用

引用:
原帖由 pqrdownloader 於 2021-9-15 05:00 PM 發表

舊瓶舊酒,轉個型號又可以當新機賣,抵萍菓搵咁多錢。
一向都係
5-5s
6-6s
7-8
X-xs
12-13

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-9-15 10:41 AM 發表

今次大陸有可能會限售,一定缺貨,唯一嘅貨源就係有香港水貨比大陸,所以大家快啲要準備好去搶,照睇一定有好多二手佬唱淡壓價,但係一定唔需要理會佢哋,起碼三個月內價格高企。

大陸缺貨又如何?而家過關都難,帶貨上去無事都要隔離,到時候都雞咳啦

一樣樣, 換粒U, 細劉海...值咩?

電話根本唔值呢個價,想當年1部電話都係賣四千而家賣萬0部仲升得快過人工

引用:
原帖由 bumbum_ca 於 2021-9-15 04:38 PM 發表

唔洗講野,全家總動員準時週五8pm每人唔同證件不問價入兩部,係幼稚園的常識,如同刷牙洗面。
返幼稚園好似係第一時間教班小朋友點樣去廁所屙屎屙尿阿

引用:
原帖由 bumbum_ca 於 2021-9-15 04:40 PM 發表

今次炒藍色,256g pro 保守+2400 上望+4500
點止2400,每部起碼執8000,17號一定要搶返十部八部機返來

見到又人話要炒iphone,變相令我唔會怪責大陸人炒樓,因為大家都只係想透過炒炒賣賣從中獲利

引用:
原帖由 miuchiwing 於 2021-9-15 10:44 PM 發表

電話根本唔值呢個價,想當年1部電話都係賣四千而家賣萬0部仲升得快過人工
其實當年鬚刨王咪一樣賣到超貴

引用:
原帖由 lctj9 於 2021-9-15 10:01 PM 發表

一樣樣, 換粒U, 細劉海...值咩?
如果打算用粒u10年應該冇問題,值的。
我覺得而加d u咁耐用應該冇問題,想當日我部電腦個個行晒i7 4核心我仲用緊intel pentium雙核心,一樣係10年作品,最好笑係10年後仲係i3

今年得ipad mini叫有啲誠意

strong hold

11 vs 13 冇乜分別, 炒咩?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]