• 瀏覽: 25,123
  • 回覆: 120
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 如果我變成回憶 於 2021-9-15 04:42 PM 發表

無全屏 無快插
得班港女喜歡
好多男人用 國產機 好過
又平又抵
呢個真,我出兩部大陸機,一部日常使用+影相,一部打機,加埋都只喺四千零蚊。換機又唔使左計右計

熱賣及精選
你發達喇, 入多的貨,今次靠你喇.

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-9-15 10:41 AM 發表

今次大陸有可能會限售,一定缺貨,唯一嘅貨源就係有香港水貨比大陸,所以大家快啲要準備好去搶,照睇一定有好多二手佬唱淡壓價,但係一定唔需要理會佢哋,起碼三個月內價格高企。

大劣人愛角一定用iphone

引用:
原帖由 sman070707 於 2021-9-16 09:45 AM 發表

呢個真,我出兩部大陸機,一部日常使用+影相,一部打機,加埋都只喺四千零蚊。換機又唔使左計右計
用港行還好,國行就..資料已給呀爺

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-9-16 12:50 PM 發表

用港行還好,國行就..資料已給呀爺
呢個真喺多舊魚,無論你用乜機乜台,要check你點都check到

引用:
原帖由 sman070707 於 2021-9-16 01:08 PM 發表

呢個真喺多舊魚,無論你用乜機乜台,要check你點都check到
當然唔係

程度可以分別好大

用緊11pro, 仲係好順,樣又差唔多,冇原因去換13Pro

引用:
原帖由 ep905 於 2021-9-15 11:44 PM 發表

點止2400,每部起碼執8000,17號一定要搶返十部八部機返來
你嘅態度完全正確,現在離目標時間約T-30 小時,你的手指練習好未,到左開閘一秒就要不問大小顏色瘋搶

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2021-9-16 01:24 PM 發表

當然唔係

程度可以分別好大
可以解說一下嗎?

引用:
原帖由 thcsimon 於 2021-9-16 12:29 PM 發表

大劣人愛角一定用iphone
明知有財路,但香港人冇本事賺呢。

提示: 違規內容已被屏蔽
仲炒iphone樓豬瞓左幾多年?

想問下網上訂IP13Pro Max可以用Ali Pay嗎?

以前大陸唔係首賣國家就有得炒,而家炒條毛啊!

引用:
原帖由 sman070707 於 2021-9-16 09:45 AM 發表

呢樣啱, 國產機有非劉海屏、大電池、指紋解鎖、USB Type C 插頭、包火牛、包機套…價錢又實惠!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]