• 瀏覽: 6,577
  • 回覆: 16
4.5g plan就來約滿,有冇續約靚仔plan或想轉台csl ?

熱賣及精選
引用:
原帖由 james0750 於 2021-9-15 05:28 PM 發表

4.5g plan就來約滿,有冇續約靚仔plan或想轉台csl ?
去MY 3 APP睇睇個續約價先,唔岩打去同CS傾~

引用:
原帖由 or801215 於 2021-9-15 05:49 PM 發表

去MY 3 APP睇睇個續約價先,唔岩打去同CS傾~
唔該C兄

引用:
原帖由 james0750 於 2021-9-15 06:02 PM 發表

唔該C兄
如果繼續用4G你只有兩個選擇, 1.轉台 2.用sosim
自從佢哋出咗張sosim 3既上台PLAN已經唔值錢

引用:
原帖由 雲林真美 於 2021-9-16 12:42 AM 發表

如果繼續用4G你只有兩個選擇, 1.轉台 2.用sosim
自從佢哋出咗張sosim 3既上台PLAN已經唔值錢
人地都講左4.5G,
按照你邏輯,如果你用SO SIM同正常plan比,個個台既plan都唔值錢

室內一定用csl.外面就各有勝負

引用:
原帖由 james0750 於 2021-9-15 05:28 PM 發表

Don't go Club Sim!

I did, very regreted!

引用:
原帖由 or801215 於 2021-9-16 10:03 AM 發表

人地都講左4.5G,
按照你邏輯,如果你用SO SIM同正常plan比,個個台既plan都唔值錢
到底咩係4.5G從來都冇一個技術上嘅定案, 況且5G都出埋都係叫番4G啦
如果樓主用3台就當然冇分別 係咪都咁差

引用:
原帖由 雲林真美 於 2021-9-17 12:00 AM 發表

到底咩係4.5G從來都冇一個技術上嘅定案, 況且5G都出埋都係叫番4G啦
如果樓主用3台就當然冇分別 係咪都咁差
21mb plan上到4x,3hk冇問題

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-9-17 12:42 AM 發表

21 mb plan會開到42mb根本係講大話

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-9-17 12:42 AM 發表

搞清楚mbps同mb差好遠架.
呢幾年D垃圾通訊公司特登轉單位黎誤導人...

引用:

1 Mbps0.125 MB/s

搞清楚係好垃圾.
以前初出4.5時係1xmb都開得到依家.勁?
依個數據係我由初出呢D月費時測試出黎.
我依家5g都打算轉台走,諗緊錢照罰豪比佢都要轉台走.

引用:
原帖由 cyui0647 於 2021-9-19 12:51 AM 發表

用club sim不如用sosim好過
總之唔好用!

主題標籤 #5g #csl
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]