• 瀏覽: 1,934
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
訂果陣不停load又無訂時過數 cheCk訂單又唔見有紀錄
以為訂唔到又再訂
攪到宜家訂多左部 請問有無人知點取消

熱賣及精選
"Your order can't be changed at this time. If you'd like to make changes to this order, please try again in a few hours."

照睇未有得取消住, 訓醒先算吧

係唔係好多ching見佢無即時扣數再訂就訂多左?

引用:
原帖由 天又南 於 2021-9-17 11:40 PM 發表

係唔係好多ching見佢無即時扣數再訂就訂多左?
上次買11時係即時扣數, 今次冇扣數, 仲要係"orders"入面話我冇訂單
所以重覆訂左4次

引用:
原帖由 94393008 於 2021-9-17 11:57 PM 發表

上次買11時係即時扣數, 今次冇扣數, 仲要係"orders"入面話我冇訂單
所以重覆訂左4次
我就係咁先中哂招,見卡sms又話$0,無過數,以為訂唔到。又再重複訂。
之前買ipad都即時過數,今次玩死

可以取消呀,你入訂單入面,中間有得取消的

但仲未有email

引用:
原帖由 eddie9470 於 2021-9-18 12:16 AM 發表

thx.頭先睇極都唔可以取消

引用:
原帖由 天又南 於 2021-9-17 11:27 PM 發表

訂果陣不停load又無訂時過數 cheCk訂單又唔見有紀錄
以為訂唔到又再訂
攪到宜家訂多左部 請問有無人知點取消
根本大把貨,炒燶咗

引用:
原帖由 eddie9470 於 2021-9-18 12:16 AM 發表

係邊個位?

引用:
原帖由 天又南 於 2021-9-18 12:05 AM 發表

我就係咁先中哂招,見卡sms又話$0,無過數,以為訂唔到。又再重複訂。
之前買ipad都即時過數,今次玩死
應該係以往卡公司投訴蘋果大量扣數又取消,今次出貨才扣數過數,唔知會唔會咁

引用:
原帖由 bnqmaksir8 於 2021-9-18 07:49 AM 發表

根本大把貨,炒燶咗
炒條毛咩。有訂既一定知道lag到爆,又無即時過數,以為訂唔到先重複訂

引用:
原帖由 天又南 於 2021-9-18 01:58 PM 發表

炒條毛咩。有訂既一定知道lag到爆,又無即時過數,以為訂唔到先重複訂
我訂左十部炒,留名先,睇下一兩星期後咩環境先

引用:
原帖由 94393008 於 2021-9-17 11:57 PM 發表

所以重覆訂左4次
事實根本唔夠貨,所以一買到嘅話,就要有幾多入幾多。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]