• 瀏覽: 5,210
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
班水個佬淨係話網上任訂。但係佢哋又唔講其實你想訂嘅話,到最後都係過唔到數,因為已經唔夠貨。連臺灣佬都話大陸上面一開賣.就立即清倉,今期iphone點會炒唔起?話炒唔起嗰啲其實就係想壓價。你淨係街上面見香港已經有咁多人用iphone,就算只得三分一人換機,都唔夠派貨,好心水貨佬年年新出iphone都會賺大錢啦,唔好咁賤格賺咁盡,網上唱淡仲要壓價好唔好?

熱賣及精選
咁你又入左幾多部 可以show黎睇下嗎?

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-9-18 05:19 PM 發表

班水個佬淨係話網上任訂。但係佢哋又唔講其實你想訂嘅話,到最後都係過唔到數,因為已經唔夠貨。連臺灣佬都話大陸上面一開賣.就立即清倉,今期iphone點會炒唔起?話炒唔起嗰啲其實就係想壓價。你淨係街上面見香港已經有咁多人用iphone,就算只得三分一人換機,都唔夠派貨,好心水貨佬年年新出iphone都會賺大錢啦,唔好咁賤格賺咁盡,網上唱淡仲要壓價好唔好?
咁你而家話我知13MAX 1TB 24/9收幾錢 ?

今年算有良心啦😏
平時開訂前話每部賺幾百至過千
到開售前一晚先話要蝕讓

一千一部應該有

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-9-18 05:19 PM 發表

到時記得要strong hold番2個月

引用:
原帖由 man30 於 2021-9-18 06:02 PM 發表

今年算有良心啦😏
平時開訂前話每部賺幾百至過千
到開售前一晚先話要蝕讓
請你回顧下上年的 iphone 12 pro 的先達炒價價單,我相信你都 o 左咀

附件

DCABB7D6-B3B1-4D19-A675-37E0928E9FD3.jpeg(110.21 KB)

2021-9-19 01:16 PM

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2021-9-18 10:31 PM 發表

到時記得要strong hold番2個月
請你回顧下上年的 iphone 12 pro 的先達炒價價單,我相信你都 o 左咀

附件

A6A2CCD9-DE27-4FFA-88B7-97487489449A.jpeg(110.21 KB)

2021-9-19 01:17 PM

引用:
原帖由 曼市一哥曼城 於 2021-9-18 06:22 PM 發表

一千一部應該有
你指定款咩容量?無既話差價你貼?

蘋果都賺到盡 好用但好貴

炒西濃晒啦

引用:
原帖由 大肥肥綿羊 於 2021-9-19 03:34 PM 發表

炒西濃晒啦
都未出你就知😂😂😂

引用:
原帖由 vmkl 於 2021-9-19 04:16 PM 發表

都未出你就知😂😂😂
CsL已經有野送啦,無線奶媽不過i濃唔係我杯茶

真係一上去就有,立刻過數

引用:
原帖由 大肥肥綿羊 於 2021-9-19 04:35 PM 發表

CsL已經有野送啦,無線奶媽不過i濃唔係我杯茶
咩plan

主題標籤 #iphone
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]