• 瀏覽: 2,487
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
記得上年IPHONE 12開價好似7千幾, 今次IPHONE 13開價跌返去6千幾?
大家點睇?

熱賣及精選
XS 最貴

係呀, 今次Iphone 13定價貼地返D, 要買就買Iphone 13啦
上網見話之前12 Pro Max既防震技術落左去IPHONE 13度, 咁就更加抵用
我就睇邊度出機抵先訂機

引用:
原帖由 marrybb 於 2021-9-19 09:03 PM 發表

記得上年IPHONE 12開價好似7千幾, 今次IPHONE 13開價跌返去6千幾?
大家點睇?
12 64g 價= 13 128g 價
比多$1700/$2600上pro /pro max 又好似唔太值

引用:
原帖由 Jauweb 於 2021-9-19 11:42 PM 發表

係呀, 今次Iphone 13定價貼地返D, 要買就買Iphone 13啦
上網見話之前12 Pro Max既防震技術落左去IPHONE 13度, 咁就更加抵用
我就睇邊度出機抵先訂機
但無lidar ! 不過又唔知有冇LidaR 係咪咁大分別!

引用:
原帖由 kaiyuk 於 2021-9-20 01:04 AM 發表

比多$1700/$2600上pro /pro max 又好似唔太值

睇個人BUDGET啦, 不過今年13呢個定價係抵出既

X及XS用家。而家好Q平

引用:
原帖由 Jauweb 於 2021-9-19 11:42 PM 發表

我就睇邊度出機抵先訂機
自己本身份約就到期, 諗緊好唔好轉埋5GPLAN 連出機一齊用, 不過好似話5G快4G好多, 但數據無得無限用, 我就擔心會爆DATA

今年應該真係平左少少
我見smartone 7,779 都有部13 pro 128GB

引用:
原帖由 kaiyuk 於 2021-9-20 01:04 AM 發表

所以買13比買12更值得

因為 12 最低容量得 64GB 但 13 有 128GB 所以一拍埋今年舊機個價就好怪...

我個人認為一係買 13 一係買 11

我自己訂咗 13 黎換部 X 

引用:
原帖由 Malamama 於 2021-9-20 11:45 AM 發表

自己本身份約就到期, 諗緊好唔好轉埋5GPLAN 連出機一齊用, 不過好似話5G快4G好多, 但數據無得無限用, 我就擔心會爆DATA
宜加唔駛驚啦, C台出左5G全速無限任用PLAN, 預訂出機仲送埋NOW E, MOOV, NETFLEX 同VIU 比你慢慢睇

睇嚟似蘋果想用晒啲舊零件,14應該有新嘢了

引用:
原帖由 sscywong 於 2021-9-20 03:02 PM 發表

因為 12 最低容量得 64GB 但 13 有 128GB 所以一拍埋今年舊機個價就好怪...

我個人認為一係買 13 一係買 11

我自己訂咗 13 黎換部 X 
Good job

引用:
原帖由 Machatte 於 2021-9-20 06:24 PM 發表

宜加唔駛驚啦, C台出左5G全速無限任用PLAN, 預訂出機仲送埋NOW E, MOOV, NETFLEX 同VIU 比你慢慢睇
咁多野睇真係要無限數據先夠用

主題標籤 #iphone
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]