• 瀏覽: 21,393
  • 回覆: 174
  • 追帖: 1
國行EDGE S PRO 12+256 雙11好價

有無人出左機了?
是不是得CSL有售, 想睇下demo

熱賣及精選
玩咗一個月美水了。

引用:
原帖由 garylyh 於 2021-9-23 13:54 發表

玩咗一個月美水了。

美水都有雙卡

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-9-23 04:39 PM 發表

美水都有雙卡
因為你唔會响街揾倒的。

有興趣,各方面spec好似幾好,不過單喇叭有啲失望,唔知影相質數點

以幾日keep住睇youtube review

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-9-23 10:08 AM 發表

有無人出左機了?

是不是得CSL有售
大陸版3000人仔,不過唔知刷rom難唔難

引用:
原帖由 Hklaw2015 於 2021-9-24 07:48 發表

edgs s 可以刷
edge s pro 應該得... 但我SEARCH過又唔見有人提??

引用:
原帖由 Hklaw2015 於 2021-9-24 07:48 發表

剛剛上網見到

moto edge s pro第一時間刷了歐版
https://bbs.ixmoe.com/t/topic/26199/13

阿司機
8 月 16 日
所有moto都這樣,刷了別的區域就不能ota

刷機有風險

大概的步驟如下:
  1. 下載tiny fastboot工具(本站搜索)
  2. 解鎖bootloader(本站可搜到教程)
  3. 在lolinet(本站站長做的moto刷機包下載站)下載刷機包(moto edge s pro的代號的pstar)
  4. 使用tiny fastboot刷機(理論上只刷AP即可,如使用異常,可考慮刷入完整刷機包),具體可看tiny fastboot那篇帖子的教程。
  5. 如果刷機后無限重啟(我遇到過),可使用moto rescue tool(moto官網下載)恢復到國內版本,再用tiny fastboot重新刷;或使用tiny fastboot重刷其他版本。

大陸版人仔2999=3615
香港版4499送個藍牙耳機, 當值200
即係兩個地方價錢差600幾蚊
打算買行貨, 費時煩
如上面所講刷完無得OTA都幾煩

引用:
原帖由 Hklaw2015 於 2021-9-24 07:47 發表

有興趣,各方面spec好似幾好,不過單喇叭有啲失望,唔知影相質數點

以幾日keep住睇youtube review
影相應該普通啦, 睇JD評價有不少人話"拍照無宣傳咁好"

附件

Screenshot_1.png(27.39 KB)

2021-9-24 08:34 AM

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-9-24 08:28 AM 發表

影相應該普通啦, 睇JD評價有不少人話"拍照無宣傳咁好"
用差字形容,都好大鍋

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-9-24 08:25 AM 發表

打算買行貨, 費時煩
csl 上台就2千幾出機,不過佢啲plan好貴

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-9-24 08:25 AM 發表

打算買行貨, 費時煩
如果有建行京東mastercard唔洗2999,領券平多218=¥2781

引用:
原帖由 lyh80115 於 2021-9-24 09:57 AM 發表

如果有建行京東mastercard唔洗2999,領券平多218=¥2781
師兄,我有張卡,但係點拎卷?感謝

引用:
原帖由 Hklaw2015 於 2021-9-24 10:55 AM 發表

師兄,我有張卡,但係點拎卷?感謝
每月6號用張卡喺京東簽賬,月中左右回贈一堆優惠券,其中就有一張2299減218券:

如果心急,明天可能有張大額券攞,如3000減200,或者滿2000打95折之類,唔洗有京東mastercard。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]