• 瀏覽: 21,395
  • 回覆: 174
  • 追帖: 1
更新完,可能有雙5G(poco F3死得!)
其他未得閒試

熱賣及精選
咁多位師兄點樣可以搞手寫呀

引用:
原帖由 szui68 於 2021-11-10 22:23 發表

咁多位師兄點樣可以搞手寫呀
Gboard

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-11-10 11:54 PM 發表

Gboard
thx a lot

暫時升級後第一個問題係所有push alert唔work,whatsapp就未受影響
先試重置,唔得就洗機
大陸版啲問題真係.....

重置完再開返自啟動後終於正常返

用咗幾日
基本上99%自帶app都可以刪除或停用並轉用谷歌系,只有一個時鐘app停唔到,好奇怪
更新後有雙5G,小米今次好失敗
自己玩過小米10T pro同11i,明顯11i的888上網速度快過870好多,但我討厭MIUI,想用返一個正常的UI,呢次選擇正確了

引用:
原帖由 cpk1007 於 2021-11-11 03:05 PM 發表

用咗幾日
基本上99%自帶app都可以刪除或停用並轉用谷歌系,只有一個時鐘app停唔到,好奇怪
更新後有雙5G,小米今次好失敗
自己玩過小米10T pro同11i,明顯11i的888上網速度快過870好多,但我討厭MIUI,想用返一個正常的UI,呢次選擇正確了
我之前都考慮過11T pro,不過怕左粒s888,所以都係入edge pro

引用:
原帖由 Hklaw2015 於 2021-11-11 03:17 PM 發表

我之前都考慮過11T pro,不過怕左粒s888,所以都係入edge pro
打機就不要考慮888,但正常用真係冇乜嘢,而且X60網速真係快,我用fast見過接近1Gbps

11月5日京東買手機是係最好價
減幾百再9折

過左後
雙11都無咁低了

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-11-11 05:14 PM 發表

11月5日京東買手機是係最好價
減幾百再9折

過左後
雙11都無咁低了
睇今次更新個server有幾爆已經知有幾多機賣咗出去
個2/6已經拖好耐,3/6玩到斷又慢,搞咗好耐先更新到

引用:
原帖由 cpk1007 於 2021-11-11 18:51 發表

睇今次更新個server有幾爆已經知有幾多機賣咗出去
個2/6已經拖好耐,3/6玩到斷又慢,搞咗好耐先更新到
2000鬆啲咁既規格無得輸
仲要gms就是裝幾個app的事
行貨唔洗賣,貴一倍

update 完已detect 到5G,正
不過仲未搞搞。contact sycn 唔哂,搞到whatsapp 啲人得返電話number

今日天色好好,又玩下zoom先

個電都唔錯

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-11-11 08:09 PM 發表

2000鬆啲咁既規格無得輸
仲要gms就是裝幾個app的事
行貨唔洗賣,貴一倍
港行,貴在有維修
但今次D1連電訊數碼都唔派貨,想玩控價,真係好惡搞

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]