• 瀏覽: 21,391
  • 回覆: 174
  • 追帖: 1
熱賣及精選
引用:
原帖由 沒有勇氣實踐 於 2021-11-12 09:32 PM 發表

https://www.broadwaylifestyle.com/hk_tc/h513929-m
嘩,百老$4499
終於都放俾街舖賣,不過係連鎖店.....

隔離有人問地圖edge s用唔用到時間軸,答案係唔得
大陸版機通病,有GMS一樣死

請教 EDGE S pro 國ROM 可否多開ALIPAYHK同FORTRESS  APP???  THX!!!

引用:
原帖由 taiman52 於 2021-11-12 10:30 PM 發表

請教 EDGE S pro 國ROM 可否多開ALIPAYHK同FORTRESS  APP???  THX!!!

只限定某幾個大陸app

最新係發現個5G接收唔太理想
重慶大家樂,c台,小米可以保持雙5G,但呢部好飄忽,上網嗰張有時得,另一張長掛4G

劈價到咁,都賣不動
雙12再來一波?

看兩個平台旗艦店
天貓顯示月銷5000+ 評論得3000幾
京東無顯示銷量,評論數1萬+ 好評才90%

附件

IMG-20211114-WA0018.jpg(65.14 KB)

2021-11-14 10:07 AM

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-11-14 10:07 AM 發表

劈價到咁,都賣不動
雙12再來一波?

看兩個平台旗艦店
天貓顯示月銷5000+ 評論得3000幾
京東無顯示銷量,評論數1萬+ 好評才90%
我今日準備退返俾二手店
連send圖上Google drive都有問題,咁個GMS係咪廢架?

引用:
原帖由 cpk1007 於 2021-11-14 10:26 發表

我今日準備退返俾二手店
連send圖上Google drive都有問題,咁個GMS係咪廢架?
唔知

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-11-15 01:55 AM 發表

唔知
洗咗機後再重裝後好似正常返,但每次更新後要洗機先用得就真係多謝....

引用:
原帖由 cpk1007 於 2021-11-15 09:47 AM 發表

洗咗機後再重裝後好似正常返,但每次更新後要洗機先用得就真係多謝....
我都仲未搞掂contact sycn唔哂問題,網上見外國啲人用大陸rom都係咁,但部機其他嘢都唔錯,所以我未放棄部機

例如tele相機
有double tap power製 short cut
bluetooth聽歌都唔錯, 比較我本身galaxy note 10

引用:
原帖由 Hklaw2015 於 2021-11-15 10:48 發表

我都仲未搞掂contact sycn唔哂問題,網上見外國啲人用大陸rom都係咁,但部機其他嘢都唔錯,所以我未放棄部機

例如tele相機
bluetooth聽歌都唔錯, 比較我本身galaxy note 10
用「超級備份」之類的第三方app搬聯絡人得唔得?
另外之後再新加聯絡人同步到上google嗎?

引用:
原帖由 Hklaw2015 於 2021-11-15 10:48 AM 發表

例如tele相機
搵咗部二手ROG3陸版中配已改完美國際ROM頂替
起碼可手動升級同唔使煩
係重得好緊要,不過六千電.....

提示: 違規內容已被屏蔽
想問下有刷歐版及 root 機,
之後用咩「組合」及方法可以用到恒生銀行 app?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]