• 瀏覽: 21,392
  • 回覆: 174
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-11-1 11:13 PM 發表

雙11當天仲會唔會再低D
平到癲

熱賣及精選
引用:
原帖由 Hklaw2015 於 2021-11-1 23:19 發表

平到癲
呢部870機都抵買

紅米K40 12+256 ¥2194.00

附件

Screenshot_1.png(65.68 KB)

2021-11-1 11:24 PM

8+256
RMB ¥2,052 = HKD$2,496

附件

WhatsApp Image 2021-11-02 at 4.32.06 AM.jpeg(94.43 KB)

2021-11-2 04:32 AM

WhatsApp Image 2021-11-02 at 4.32.06 AM.jpeg

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-11-1 11:24 PM 發表

呢部870機都抵買

紅米K40 12+256 ¥2194.00
Jd

附件

Screenshot_20211102-085228-690.png(1.23 MB)

2021-11-2 09:21 AM

引用:
原帖由 Hklaw2015 於 2021-10-31 11:35 AM 發表

尋晚忍唔住,入手左12+256,膠皮版,有張卷今日到期,減埋22xx真係平到笑,月頭入左部oneplus9r ,都要人仔3千,希望無oneplus delay whatsapp,同其他apps無notification 或閃退情況,收左機再同大家報告
啱啱到左,晏啲開箱,好期待呀

送張大陸sim都用唔著

open box

火牛,可參考數值

個膠皮其實都ok

可揀繁體(香港)

可唔裝啲大陸apps

引用:
原帖由 Hklaw2015 於 2021-11-2 09:34 PM 發表

送張大陸sim都用唔著
12806043 12806044 12806045
open box
火牛,可參考數值 12806047 12806048
個膠皮其實都ok 12806049
可揀繁體(香港)
可唔裝啲大陸apps
正 有玩具玩

引用:
原帖由 Hklaw2015 於 2021-11-2 09:34 PM 發表

可唔裝啲大陸apps
可否裝Google map YouTube....

引用:
原帖由 szui68 於 2021-11-3 06:41 PM 發表

可以係佢app ceenter download play store, 同其他google apps

引用:
原帖由 szui68 於 2021-11-3 18:41 發表

全部齊,完全無需刷國際版

除非你系統要繁/簡/英外其他語言...

引用:

可唔裝啲大陸apps
師兄,邊到買會平啲。
12+256 要2399人仔

Motorola Edge 20 Pro 測試:周身刀的高性價比手機
發表於 2021 年 11 月 4 日 • 瀏覽 3,285 •手機測試•手機新聞        
文:Tony

https://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=31674&page=1

這可能是moto edge s pro最好用的谷歌相機
https://mclub.lenovo.com.cn/thread-7809229-1-1.html

眾所周知谷歌相機的夜景算法比較強大,很多人都會安裝谷歌相機來增強某些場景下的拍照質量。其實自帶相機的算法也越來越好了,不過edge s pro作為一款新機,應該有小夥伴想要用用看谷歌相機吧。經過了很多測試,我現在發的這個可能是目前 edge s pro上最好用的谷歌相機。分享給大家。

8+128 ¥1810
8+256 ¥2019

附件

IMG-20211105-WA0000.jpg(119.87 KB)

2021-11-5 07:32 AM

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]