• 瀏覽: 21,390
  • 回覆: 174
  • 追帖: 1
12+256 ¥2009...
京東真兄弟

呢到拎2000 9折劵
-----

️1105超級5來襲
滿1000享95折最高減500元
滿2000享9折最高減500元
電腦數碼爆款直降千元
港澳用戶更有¥10元特殊運費福利
可疊加哦~
還沒領取的
快來會場逛逛,豐富你的購物車吧~ ????
http://3.cn/1lZv4-3L

熱賣及精選
引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-11-5 09:07 AM 發表

12+256 ¥2009...
京東真兄弟

呢到拎2000 9折劵
-----

️1105超級5來襲
滿1000享95折最高減500元
滿2000享9折最高減500元
電腦數碼爆款直降千元
港澳用戶更有¥10元特殊運費福利
可疊加哦~
還沒領取的
快來會場逛逛,豐富你的購物車吧~ ????
http://3.cn/1lZv4-3L
堅平

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-11-4 10:48 PM 發表

這可能是moto edge s pro最好用的谷歌相機
https://mclub.lenovo.com.cn/thread-7809229-1-1.html

眾所周知谷歌相機的夜景算法比較強大,很多人都會安裝谷歌相機來增強某些場景下的拍照質量。其實自帶相機的算法也越來越好了,不過edge s pro作為一款新機,應該有小夥伴想要用用看谷歌相機吧。經過了很多測試,我現在發的這個可能是目前  ...
師兄還問知唔知道佢呢個GCAM咩版本?

請問大家用咩apps將啲相片,apps, messge 由舊電話過黎部edge pro到,我試左幾個過資料apps, 例如smart switch個啲都detect唔到部edge收資料

引用:
原帖由 Hklaw2015 於 2021-11-6 08:38 AM 發表

請問大家用咩apps將啲相片,apps, messge 由舊電話過黎部edge pro到,我試左幾個過資料apps, 例如smart switch個啲都detect唔到部edge收資料
EPC個邊都有人話搞唔到,最後要逐一過返去

剛收咗套二手12/256,2K4
8月機
依家係睇啲push alert會否被食去
WhatsApp冇delay
觸控有冇事就未知
塊磨砂玻璃貼好想撕走佢

引用:
原帖由 cpk1007 於 2021-11-7 09:32 PM 發表

剛收咗套二手12/256,2K4
8月機
依家係睇啲push alert會否被食去
WhatsApp冇delay
觸控有冇事就未知
塊磨砂玻璃貼好想撕走佢
行定水?搞唔搞到過資料,或syn contact

HKXPX既人是不是太挑剔...
一部二千蚊既機, 性能都已經差不多到頂
然後你仲要要求影相靚... 是不是搞笑

附件

Screenshot_1.png(50.19 KB)

2021-11-7 09:38 PM

引用:
原帖由 Hklaw2015 於 2021-11-7 09:36 PM 發表

行定水?搞唔搞到過資料,或syn contact
當然大陸版
contact sync要裝返app先得(Google contact sync for Android 11)
過資料不嬲唔做,重頭開始

引用:
原帖由 cpk1007 於 2021-11-7 09:45 PM 發表

當然大陸版
contact sync要裝返app先得(Google contact sync for Android 11)
過資料不嬲唔做,重頭開始
我裝左google 後,發覺啲contact list sycn唔哂,有一半電話無左,我仲研究緊乜事->啱啱舊機contact apps export 左個file,再係edge 到import返個file搞掂,齊返哂啲人

另外sms搵左個apps就轉左去新機到

今日正式用左半日部機,先試個zoom
第一張係super wide
等二張係正常1倍
最尾係50倍

試咗大半天,push alert於開咗自啟動後一切正常,好過其他大陸版如小米同步步高系
只係每次轉上網咭或重開後要入4636開返5G呢度煩(我嗰部係中移版)

引用:
原帖由 cpk1007 於 2021-11-8 02:22 PM 發表

試咗大半天,push alert於開咗自啟動後一切正常,好過其他大陸版如小米同步步高系
只係每次轉上網咭或重開後要入4636開返5G呢度煩(我嗰部係中移版)
師兄,想請教你sycn contact有無問題?

引用:
原帖由 Hklaw2015 於 2021-11-8 04:17 PM 發表

師兄,想請教你sycn contact有無問題?
冇,可能我contact數量小,裝咗app就同步到

有更新
傳可以唔使入4636轉5G,屏靈敏度加強等
104MB

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]