• 瀏覽: 9,648
  • 回覆: 69
引用:
原帖由 markodick 於 2021-9-27 12:52 PM 發表

iPhone,ipad同樣有一死症,D字體較到最大都好細,老人家不合用!要用佢個內置放大鏡睇......早抖喇!
呢位師兄係講得好好,iphone又要用放大鏡唔好講老人家好似我五十歲都要用老花鏡啦,用蘋果啲機用到心灰意冷仲要加埋放大鏡真係老土到極點,我寧願大大隻字喺個電話上面就算人哋笑係佢哋嘅事都好過要攞部老花鏡出嚟!

熱賣及精選
引用:
原帖由 gameplayer00 於 2021-9-28 01:02 AM 發表

是鬥快鬥os 鬥有錢 apple 勁就梗

android Soc 先天靠ARM a77 ,a78 高通可以贏的只有5G技術 行先
750G 機可能二千蚊港銀 (samsang f52

用天璣 不是 悲慘, 是配合學生不可能買得起貴機又玩倒 新game

rog , 黑鯊 多兩個食指掣 iphone 實唔會有
用天璣好啲,慳電啲

唔關錢事

引用:
原帖由 kwok166888 於 2021-10-3 09:44 PM 發表

唔好意思.我部華為可以當大廈和屋企門襟卡用.唔知i Phone得唔得呢?
我都有部mate30 pro, 點用呢個功能

引用:
原帖由 急焦正金童 於 2021-10-4 12:40 PM 發表

https://youtu.be/hX_eKtjHF6g

引用:
原帖由 急焦正金童 於 2021-10-4 12:40 PM 發表

在錢包入面添加

引用:
原帖由 hoanderson 於 2021-10-4 02:33 發表

呢位師兄係講得好好,iphone又要用放大鏡唔好講老人家好似我五十歲都要用老花鏡啦,用蘋果啲機用到心灰意冷仲要加埋放大鏡真係老土到極點,我寧願大大隻字喺個電話上面就算人哋笑係佢哋嘅事都好過要攞部老花鏡出嚟!
android機有個簡易mode, D字同icon都大隻易睇D,適合老人家用。真唔明D後生仔用iPhone可以睇到咁細字體,我後生時都頂唔順!

引用:
原帖由 fbfd3a2fa83f0e 於 2021-9-27 05:29 AM 發表

有時真係唔洗吹同抹黑 事實反映一切 尤其蘋果13加埋120hz 差距唔係一般既大 

問心 安卓機有乜晶片可以用?火龍888?定天璣1200?定三星1080?麒麟9000都比唔上A13晶片 本身 本身呀 華為係有機會追到蘋果的 可惜人地美國直接封殺Google 甘就收華為皮 另外 華為都研發唔到一粒新U 9000晶片又數量不足 華為直接沒落 甚至淪落到要用上天璣同三星晶片 實在悲慘

...
安卓手機用幾個月都唔使reboot,蘋果得唔🉐

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 27-9-2021 09:14 發表

用蘋果嘅仲有一樣殺手鐧,就係學似樓主一樣【自我感覺良好】。
用左覺得高人一等,貼跟美國潮流科技。

安乜L野桌呀,支拿豬,Android

美國就係因為睇到華為有能力超越 iphone
所以佢先要出招老屈打壓

Apple最成功就係個品牌,萬零蚊比到班傻仔用家有種做左富豪嘅優越感去邊度搵😂

引用:
原帖由 gameplayer00 於 2021-9-28 01:02 AM 發表

是鬥快鬥os 鬥有錢 apple 勁就梗

android Soc 先天靠ARM a77 ,a78 高通可以贏的只有5G技術 行先
750G 機可能二千蚊港銀 (samsang f52

用天璣 不是 悲慘, 是配合學生不可能買得起貴機又玩倒 新game

rog , 黑鯊 多兩個食指掣 iphone 實唔會有
其實用天機是不是比較弱D?

講安卓既人,一定就係支拿豬,

香港人係唔會用安卓兩字

https://mobile.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30212616&extra=page=1
用七彩磁能線
用呢個插頭 充ipad 行到14.2W,  5V 2.2A 充電,
比我片中既 s10 叉快2W.

不過ipad條原裝幼線充電 只有 6,7W

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]