• 瀏覽: 1,548
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
有冇ching介紹下

熱賣及精選
引用:
原帖由 鬼王龍馬 於 2021-9-28 11:11 AM 發表

有冇ching介紹下
我剛剛都搵緊手機
香港行貨2000蚊樓下就係呢堆

性能最勁打機4G : Poco x3 pro $1899
抵玩4G,有oled螢幕 : Redmi note10s $1499
大牌子5G : 三星A22 $1999
最平最抵玩5G(好似只可以上網買) : Poco m3 pro $1249
呢個價位最性價比高5G機: Realme X50 5G $1699

引用:
原帖由 家中明弟弟 於 2021-9-28 11:49 AM 發表

我剛剛都搵緊手機
香港行貨2000蚊樓下就係呢堆

性能最勁打機4G : Poco x3 pro $1899
抵玩4G,有oled螢幕 : Redmi note10s $1499
大牌子5G : 三星A22 $1999
最平最抵玩5G(好似只可以上網買) : Poco m3 pro $1249
呢個價位最性價比高5G機: Realme X50 5G $1699
師兄多謝你先,但我想買水貨,因為唔係價錢問題,係水貨有錄音功能,但買畀老人家你覺得邊款好,佢都鍾意影相

引用:
原帖由 鬼王龍馬 於 2021-9-28 01:07 PM 發表

師兄多謝你先,但我想買水貨,因為唔係價錢問題,係水貨有錄音功能,但買畀老人家你覺得邊款好,佢都鍾意影相
三星A22

引用:
原帖由 家中明弟弟 於 2021-9-28 13:52 發表

三星A22
絕對同意!

5G + 真三卡 + FHD,邊度搵!

引用:
原帖由 特屍拉末路 於 2021-9-29 08:39 AM 發表

絕對同意!

5G + 真三卡 + FHD,邊度搵!
但唔可以買三星,因為我要有自動錄音功能,所以應該要買國產水機先做到

三星 A71 都唔錯 , 5 g , 8 + 128 , 有 d 舖 2000 樓下都有 , 又輕又薄

水貨也可下載一個華為的錄音App,正常返錄音功能!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]