• 瀏覽: 10,157
  • 回覆: 75
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 dj55602 於 2021-10-7 01:30 PM 發表

原來有D咁既第三方測試, 睇落4大台5G既表現分別都幾大
SMARTONE 得3項有排名, 3HK 上榜仲多過SMARTONE DOUBLE

熱賣及精選
引用:
原帖由 鬼屋芳香的手機 於 2021-10-8 09:45 PM 發表

點樣先有呢個?咁抵👍
唔好諗啦, 平野邊有好野。

引用:
原帖由 鬼屋芳香的手機 於 2021-10-8 09:45 PM 發表

點樣先有呢個?咁抵👍
去plan王自己搵

間間叉唔多係睇你係邊區。我住的位置csl比較好(室內多收一格)我有3同csl

引用:
原帖由 癲企鵝 於 2021-10-8 12:44 AM 發表

咁請問邊間會穩定d,其實我唔係要好快的,係街基本上唔會睇片果d,最緊要係穩定咁上到網就好了
唔睇片4G都夠用洗乜求5G呀, 考慮將自己號碼攜號往儲值卡用來養號兼收短訊, 另外買一張年卡作為數據用途仲實際啦, 一年加埋唔洗兩舊好過上台被劏

中移動都幾穩定

而家5G有無塞?有朋友用緊5G,佢話好慢用到扯火

引用:
原帖由 japan2064 於 2021-10-10 01:46 PM 發表

間間叉唔多係睇你係邊區。我住的位置csl比較好(室內多收一格)我有3同csl
完全同意, 唔同地方唔同台接收都有唔同, 最重要係自己平時出入開既地方收得好

引用:
原帖由 前晚綠色流彈 於 2021-10-11 11:32 PM 發表

你朋友用緊邊間扯火?
3 5G

引用:
原帖由 vr-hos 於 2021-10-12 08:31 AM 發表

3 5G
我朋友又冇野喎,果次試仲快過我張smt

引用:
原帖由 gamesstyle 於 2021-10-11 09:51 PM 發表

完全同意, 唔同地方唔同台接收都有唔同, 最重要係自己平時出入開既地方收得好
不過我成日周圍去做野,揀就要揀個普遍黎講收得好D既台

引用:
原帖由 vr-hos 於 2021-10-11 10:19 AM 發表

而家5G有無塞?有朋友用緊5G,佢話好慢用到扯火
smt個5G都真係幾塞,有時仲要速度同4G冇咩分別

引用:
原帖由 man29046 於 2021-10-12 12:13 PM 發表

smt個5G都真係幾塞,有時仲要速度同4G冇咩分別
佢bandwidth唔夠仲要攪到我用緊個4G都慢晒

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]