• 瀏覽: 5,786
  • 回覆: 40
  • 追帖: 1
去蘇寧,豐澤都唔見有華為手機
你地仲話大熱?

熱賣及精選
你地幾耐冇去門市睇?
竟然唔知華為D機,唔SHOW出來了
係唔係我太跟上潮流?
你地跟不了我的腳步了?

華為手機一機難求,點樣show出嚟? 上年嘅旗艦一出就斷貨,斷到而家都未有,超過八成嘅人買華為都只可買到水貨,你要間間鋪頭有嘅,買返幾多牌子啦。

傻GA唔係貴機,任何價錢不論平貴,人地都收起哂
自己落街去門市睇過就明白,
根本買唔到

港行 等太耐了。
考慮緊轉唔轉國行os 再上鴻蒙。。。
反正部機都用左半年多,唔差果幾個月保養

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-10-10 10:37 AM 發表

華為手機一機難求,點樣show出嚟? 上年嘅旗艦一出就斷貨,斷到而家都未有,超過八成嘅人買華為都只可買到水貨,你要間間鋪頭有嘅,買返幾多牌子啦。
佢地班傻西識乜吖。我部用了兩年國行mate30pro二手都放了4500元,而家二手一年機嘅國行mate40pro二手價值9000元,佢地班傻西知咩?

引用:
原帖由 wccfredsze 於 2021-10-12 09:41 AM 發表

佢地班傻西識乜吖。我部用了兩年國行mate30pro二手都放了4500元,而家二手一年機嘅國行mate40pro二手價值9000元,佢地班傻西知咩?
真係唔講唔知,有咁高價,咁Mate40pro+ 要破萬?

引用:
原帖由 pphk77 於 2021-10-12 10:00 AM 發表

真係唔講唔知,有咁高價,咁Mate40pro+ 要破萬?
破萬係二手價,新機$12xxxHKD

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2021-10-8 07:17 PM 發表

可能等3.0推出後, 港行版和其他海外版就開始升2.0, 這版本已有1.2億人測試過, 應該冇乜甩漏
望就咁望。

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-10-12 10:26 AM 發表

破萬係二手價,新機$12xxxHKD
估唔到我部40pro+用咗咁耐,仲貴過剛買的ip13pm

引用:
原帖由 pphk77 於 2021-10-12 10:38 AM 發表

估唔到我部40pro+用咗咁耐,仲貴過剛買的ip13pm
華為一機難求,iphone通街都有,你話呢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]