• 瀏覽: 4,465
  • 回覆: 23
引用:
原帖由 kelvin317 於 2021-10-8 02:23 AM 發表

3既合約就完 買左張so sim諗住攪轉台
點知佢唔比轉

我係咪應該帶number轉去自由鳥 過一個月冷河 再轉so sim?
過冷河係唔係一定要一個月 可唔可以過幾日就轉so sim 因為工作地點接收問題 一定要用和記

除左自由鳥 仲有冇其他過冷河推介
謝謝
IMC

熱賣及精選
我上兩個月用自由鳥120的plan,臨近截數日前5天,成功轉到台(不過留意雖然同自由鳥係冇合約,但你轉台是要選擇「合約轉台」,不是選「儲值咭」,否則會拒絕你)

準備由一個地獄跌落另一地獄既心情就可以了

引用:
原帖由 momkk123 於 2021-10-15 03:46 PM 發表

準備由一個地獄跌落另一地獄既心情就可以了
樓主緊係用一排,覺得接受到先會轉SO SIM啦

引用:
原帖由 or801215 於 2021-10-15 03:49 PM 發表

樓主緊係用一排,覺得接受到先會轉SO SIM啦
試下跳出下自己個世界感受下網速快既美好吧,好多台都好過3HK,唔希望你再跌入另一陷阱

同問 過冷河有咩最平既方法?

引用:
原帖由 七個粗野的高峰 於 2021-10-13 10:39 AM 發表

我上兩個月用自由鳥120的plan,臨近截數日前5天,成功轉到台(不過留意雖然同自由鳥係冇合約,但你轉台是要選擇「合約轉台」,不是選「儲值咭」,否則會拒絕你)
咩plan要成120蚊咁貴....分分鐘貴過上台,
辛苦晒捱左自由鳥一個月,不過以後可以個個月慳番成90蚊

引用:
原帖由 momkk123 於 2021-10-15 07:03 PM 發表

試下跳出下自己個世界感受下網速快既美好吧,好多台都好過3HK,唔希望你再跌入另一陷阱
岩呀,所以要自己做下功課,睇下邊個台overall最好

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2021-10-15 11:46 PM 發表

咩plan要成120蚊咁貴....分分鐘貴過上台,
辛苦晒捱左自由鳥一個月,不過以後可以個個月慳番成90蚊
無謂慳得少少錢搞到自己成個月唔開心

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]