• 瀏覽: 7,274
  • 回覆: 53
引用:
原帖由 chenwingyin 於 2021/10/10 23:02 發表

香港賣嘅係國際版嚟,一定用D1200
因為如果是跟Exynos CPU, 那個DAC就會更靚.(聽歌效果更好)
可惜啦.
咁我改去留意小米算.

熱賣及精選
我想請問一下我部港行X70pro待機一晚去左13%, 已關定位,用黑背景同關左好多後台app, 請問是否正常?

剛剛部x70 pro有更新,但更新完唔知更新咗乜嘢!

引用:
原帖由 louishung 於 2021-10-11 12:39 PM 發表

我想請問一下我部港行X70pro待機一晚去左13%, 已關定位,用黑背景同關左好多後台app, 請問是否正常?
你去設定 > 電池 ,喺手機使用率比平常高裡面可以睇邊啲app食電
好多時最食電嘅app係facebook

引用:
原帖由 samuelmsn 於 2021-10-11 07:56 PM 發表

剛剛部x70 pro有更新,但更新完唔知更新咗乜嘢!
其實係有寫升級咗啲乜,可能你無留意

引用:
原帖由 chenwingyin 於 2021-10-11 10:49 PM 發表

其實係有寫升級咗啲乜,可能你無留意
謝謝

剛由華為轉用vivo要習慣吓

啲字幾朦,比較難睇啲

引用:
原帖由 chenwingyin 於 2021-10-11 10:47 PM 發表

你去設定 > 電池 ,喺手機使用率比平常高裡面可以睇邊啲app食電
好多時最食電嘅app係facebook
好唔該

引用:
原帖由 louishung 於 2021-10-11 12:39 PM 發表

一定有問題

引用:
原帖由 samuelmsn 於 2021-10-11 11:00 PM 發表

剛由華為轉用vivo要習慣吓
大家都係國產野,要習慣?

關閉螢幕顯示通知,只有通訊apps可選,未能選擇電郵apps,而且只能選4款!

呢張相今晚影,好鬼大風!

引用:
原帖由 羽潔 於 2021-10-8 09:36 PM 發表

其實佢玩果一 二個星期 話ok 我就想知道有沒有真用家 用過天機 半年以上
身邊有朋友用700,800,講真,唔差㗎

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-10-9 10:01 PM 發表

大陸機黎講呢部應該叫有型唔太土, 個OS都係
vivo個apps 分身,唔支援messenger……好似而家都未搞掂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]