• 瀏覽: 20,089
  • 回覆: 97
引用:
原帖由 andy14011982 於 2021-10-29 10:57 AM 發表

操控呢? 我見d人對sony機評價一般, vivo比較少聽人講
無論介面同設定都同其他android機差唔多

熱賣及精選
引用:
原帖由 samuelmsn 於 2021-10-29 02:54 PM 發表

另外,待機時如果收到gmail、outlook等電郵,待機畫面沒有通知,要解鎖後喺上面嗰行通知欄先見到!
你試下喺設定search敏感通知,再關返佢就會顯示到

引用:
原帖由 chenwingyin 於 2021-10-29 11:37 PM 發表

無論介面同設定都同其他android機差唔多
我個人比較是傾向vivo的相機功能, 但sony x1 iii又有3.5 phone out同sd card位, 不過sony性價比低, 想知續航力是否vivo勁好多?

引用:
原帖由 chenwingyin 於 2021-10-29 11:40 PM 發表

你試下喺設定search敏感通知,再關返佢就會顯示到
謝謝你,試了關上敏感通知,另外要開埋喚醒螢幕顯示通知,就可以見到有新電郵!

電果度依家部部都差唔多,一定夠你用一日

引用:
原帖由 chenwingyin 於 2021-10-30 23:35 發表

電果度依家部部都差唔多,一定夠你用一日
唔打機是但一部都用足成日啦

耗電會唔會好快

引用:
原帖由 西九真空的甩毛 於 2021-11-5 09:31 AM 發表

耗電會唔會好快
唔會,今9點到依家仲有35%電,已經用嚟打咗2個鐘機同一般使用

支持國產手機

X70 Pro影啲相真係好鬼正

想問下X70 Pro打機順唔順?

引用:
原帖由 monkeithanimal 於 2021-11-13 11:59 PM 發表

想問下X70 Pro打機順唔順?
我玩開果隻game順,應該其他game都無問題

仲有問題,X70 Pro係未無得插microsd卡?

引用:
原帖由 monkeithanimal 於 2021-11-16 23:45 發表

仲有問題,X70 Pro係未無得插microsd卡?
無得插卡,但256GB相信夠一般人用

啱啱發現X70 Pro有軟件更新,主要係系統優化

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]