• 瀏覽: 9,251
  • 回覆: 35
引用:
原帖由 辣寶寶小黃魚 於 2021-10-9 10:51 PM 發表

我都有買過,但係點解我嗰張好似上網好慢咁嘅我都係$30/$33?一個月
唔止你,我都係咁,慢過西,青衣接收差到嘔,上面有人話睇高清YouTube,我直頭睇唔到,完全係窒嘅,
幾個月前貪平買2張,用咗幾日就掉咗,用返年卡,速度差天共地

熱賣及精選
每隔一排,就會有堆新既人話so sim上唔到網好差,個個口講,
但一有人買來試發現唔係上唔到呢...呢d人就會唔見晒

引用:
原帖由 辣寶寶小黃魚 於 2021-10-10 01:42 AM 發表

佢張儲值卡3個月到期我係需要增值邊一個服務先可以繼續用㗎🤔🤔
so sim?
有餘額就自動續,但如果斷過(之前夠期又冇餘頟)應該增值之後去app買plan.

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2021-10-11 07:17 AM 發表

唔止你,我都係咁,慢過西,青衣接收差到嘔,上面有人話睇高清YouTube,我直頭睇唔到,完全係窒嘅,
3台出晒名限速啵, 你依啲正常表現啦

33蚊張卡,有興趣自己買來試,
話自己買左但冇單冇圖都唔好信真

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2021-10-11 07:17 AM 發表

sosim真係好多人投訴

附件

Screenshot 2021-10-12 000032.jpg(38.64 KB)

2021-10-12 12:26 AM

Screenshot 2021-10-12 000032.jpg

引用:
原帖由 or801215 於 2021-10-11 09:47 AM 發表

每隔一排,就會有堆新既人話so sim上唔到網好差,個個口講,
但一有人買來試發現唔係上唔到呢...呢d人就會唔見晒
有呢班打手都好嘅, 可以少D人攤分😁

引用:
原帖由 jcabc 於 2021-10-9 11:03 AM 發表

想問可唔可以 share 手提電腦
有無過左幾多gb 變慢
睇片得唔得
zoom 得嗎
龜速

月費計劃完,冇用幾耐增值唔到

我攜號轉台用33元30gb果隻

我想問下正常接收銀行果啲sms使唔使收錢?

引用:
原帖由 CCTORES 於 2021-10-17 06:23 PM 發表

我攜號轉台用33元30gb果隻

我想問下正常接收銀行果啲sms使唔使收錢?
接收任何訊息唔會收錢

用左2個月,只放在平板,出街時睇YouTube及Netflix ,高清,完全沒有問題

我在sosim出的時候已經立即取消寬頻,用sosim代替家居寬頻。這個價錢的速度來說sosim絕對是超值,當然如果你本身住的地方收得差就無計。市區應該沒問題。

引用:
原帖由 betterbetter 於 2021-10-18 05:32 PM 發表

我在sosim出的時候已經立即取消寬頻,用sosim代替家居寬頻。這個價錢的速度來說sosim絕對是超值,當然如果你本身住的地方收得差就無計。市區應該沒問題。
元朗收得好好

每日無聊時,我就來望下D人點講so sim壞話,幾有趣

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]