• 瀏覽: 48,627
  • 回覆: 211
  • 追帖: 10
一人一個覺得,我先好肯定係電池、同靈敏度同順、同一光度調節都比xr光  ,利申XR>>>13😍

熱賣及精選
引用:
原帖由 iou008 於 2021-10-9 09:27 PM 發表

一人一個覺得,我先好肯定係電池、同靈敏度同順、同一光度調節都比xr光  ,利申XR>>>13😍12744031
我好肯定靈敏度同順唔會係IPHONE身上發生! 你試下ADNROID機就會體驗到!

ip13電池退步左

引用:
原帖由 ep905 於 2021-10-9 10:23 PM 發表

ip13電池退步左
幾可肯定絕對覺得你講笑😁

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-10-9 10:10 PM 發表

我好肯定靈敏度同順唔會係IPHONE身上發生! 你試下ADNROID機就會體驗到!
An機我只、認同華為

13的電用到一日嗎?我買左比女友。但怕好快無電

引用:
原帖由 豆褲花 於 2021-10-9 11:18 PM 發表

一定得,好多12轉會13嘅原因之一嘅       ,我自己早上0900出門口2130回家還有約5x-60電左右

引用:
原帖由 豆褲花 於 2021-10-9 11:18 PM 發表

應該係佢嫌你煩熄機扮無電

引用:
原帖由 嫣火~ 於 2021-10-10 02:38 AM 發表

應該係佢嫌你煩熄機扮無電
佢用緊7+🤣🤣習慣放公前充滿。起屋企唔充

引用:
原帖由 iou008 於 2021-10-9 11:59 PM 發表

一定得,好多12轉會13嘅原因之一嘅       ,我自己早上0900出門口2130回家還有約5x-60電左右
咁就爽😂😂本黎佢想換pro.但色又唔鍾意又重。所以揀左13 。
最衰無指紋。唔係我都想換

今代iphone 13嘅電量已經改善左好多,就算狂煲,都根本唔使帶尿袋出街。

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-10-10 09:11 AM 發表

今代iphone 13嘅電量已經改善左好多,就算狂煲,都根本唔使帶尿袋出街。
新機電一定勁

引用:
原帖由 iou008 於 2021-10-9 10:52 PM 發表

An機我只、認同華為
大陸電話偷私隱

粒電同華為比系差啲既,唔打機尼都夠用

引用:
原帖由 iou008 於 2021-10-9 09:27 PM 發表

一人一個覺得,我先好肯定係電池、同靈敏度同順、同一光度調節都比xr光  ,利申XR>>>13😍
訊號有冇問題?收得好唔好?

主題標籤 #iphone
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]