• 瀏覽: 8,566
  • 回覆: 48
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 kaylaho1997 於 2021-10-11 12:58 AM 發表

平野無好好正常
sosim都算係又平又正

用左幾個月so sim,平均都有20Mbps,快過自由鳥,
根本唔係d人講到上唔到網

用甘來上網都無問題,快同抵都強過自己鳥好多,無錯係一分錢一分貨,點都過過你用21m plan

可以講sosim 係一分錢二分貨。
抵!

引用:
原帖由 or801215 於 2021-10-11 09:50 AM 發表

用左幾個月so sim,平均都有20Mbps,快過自由鳥,
根本唔係d人講到上唔到網
聽完你講, 我即刻去試下~ 3個速度又真係ok啵

附件

244733159_980757799148341_2842627111855182202_n.jpg(32.17 KB)

2021-10-12 12:09 AM

引用:
原帖由 Gakk1iscute 於 2021-10-12 12:09 AM 發表

聽完你講, 我即刻去試下~ 3個速度又真係ok啵
sosim真係好多人投訴

附件

Screenshot 2021-10-12 000032.jpg(38.64 KB)

2021-10-12 12:27 AM

Screenshot 2021-10-12 000032.jpg

引用:
原帖由 kaylaho1997 於 2021-10-12 12:27 AM 發表

sosim真係好多人投訴
自己選擇啦!

33做完實測先決定啦😆

要唔要張全版10個都投訴嘅圖?😁😁

引用:
原帖由 Gakk1iscute 於 2021-10-11 12:21 AM 發表

速度慢收得又差同正常野係2個世界
我用正常野都唔覺得快喎

超慢..沒再用很久

用咗超過半年
本身唔係高用量 一個月最多唔過10G 以前最平個上台PLAN得6G都要$88.00 再平都係$70左 用完6G就龜速

而家$88 90日 平均$30都唔洗 完全唔使恩住用 又唔洗比貴PLAN
可能地區問題 (多數沙田) 只係試過幾次收得差 大部份時間都好順
不過最近先留意有期限問題 起碼要每年增值$200以上先可以維持到張卡有效 如果用$88/90日或$33/30日係無問題 期他PLAN就唔得啦
SOSIM算係我呢啲窮人恩物呀

真係收得好慢喎
睇下咩位置

而家仲有好多人以為要俾好多錢先有好嘢,平野冇好。

話so sim慢到上唔到網既comment 真係睇左幾個月,
自己去買來試,完全冇問題,33蚊買完唔岩咪唔再買囉,
要幾mean先會為個33蚊上來係咁唱

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2021-10-12 06:22 PM 發表

話so sim慢到上唔到網既comment 真係睇左幾個月,
自己去買來試,完全冇問題,33蚊買完唔岩咪唔再買囉,
要幾mean先會為個33蚊上來係咁唱
搞走左好多上台客😂唔上黎唱點得
而家你試下上網搵sales. 你住到大西北都黎到你門口簽約就知

引用:
原帖由 Gakk1iscute 於 2021-10-11 12:21 AM 發表

速度慢收得又差同正常野係2個世界
5g都好鈍喎,成日呆左,應該未至於兩個世界

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]