• 瀏覽: 5,716
  • 回覆: 38
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 meimeibabi 於 2021-10-12 06:22 PM 發表

話so sim慢到上唔到網既comment 真係睇左幾個月,
自己去買來試,完全冇問題,33蚊買完唔岩咪唔再買囉,
要幾mean先會為個33蚊上來係咁唱
係既係既, 用完覺得有問題既人一定係有意識要唱衰so sim

熱賣及精選
師兄有無share 過落手提電腦得唔得

引用:
原帖由 jcabc 於 2021-10-12 11:32 PM 發表

師兄有無share 過落手提電腦得唔得
未試過電腦,比部pad就試過無問題

短時間內可以,但係次貨始終係次貨,好多人轉左一陣就返左轉頭,唔會用得長

引用:
原帖由 XYZFUN 於 2021-10-13 11:45 PM 發表

未試過電腦,比部pad就試過無問題
什麼設備都可以,我分享熱點當寬頻使用

引用:
原帖由 Gakk1iscute 於 2021-10-12 11:29 PM 發表

係既係既, 用完覺得有問題既人一定係有意識要唱衰so sim
講真一分錢一分貨呢個道理細個都教到宜家,$38比你share hotspot 又4G 點點點邊有咁旬,老人家、學生咪或者岩用囉
成年人真係要處理起事上黎收唔到你就知呢d 錢慳唔過

so sim既速度就咁,再分出來夠唔夠你用就真係要你自己試

引用:
原帖由 tom-cool2 於 2021-10-12 15:52 發表

用咗超過半年
本身唔係高用量 一個月最多唔過10G 以前最平個上台PLAN得6G都要$88.00 再平都係$70左 用完6G就龜速

而家$88 90日 平均$30都唔洗 完全唔使恩住用 又唔洗比貴PLAN
可能地區問題 (多數沙田) 只係試過幾次收得差 大部份時間都好順
不過最近先留意有期限問題 起碼要每年增值$200以上先可以維持到張卡有效 如果用$88/90日或$33/30日係無問 ...
如果我係攜號轉台只要keep 住用88元或33元一路續落去就不用理會果200元增值留號嗎?

引用:
原帖由 momkk123 於 2021-10-15 07:09 PM 發表

講真一分錢一分貨呢個道理細個都教到宜家,$38比你share hotspot 又4G 點點點邊有咁旬,老人家、學生咪或者岩用囉
成年人真係要處理起事上黎收唔到你就知呢d 錢慳唔過
咁學生哥,老人家用呢類型既PLAN,就一定冇問題既

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]