• 瀏覽: 9,132
  • 回覆: 35
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
引用:
原帖由 james@zeta 於 2021-10-14 02:02 PM 發表

1 .華偽粉唔會認"base on android"嘅OS㗎🤣

2 .您咁講係咩居心?哈哈哈哈!😁

3 .華偽為咗甩身,一早賣咗蠑蠗啦。😎
其實呢,你唔鐘意華為唔洗咁上心咁留意華為架,你返返去自己個巢穴啦

引用:
原帖由 nut30 於 2021-10-14 04:15 發表

呢個沒衝突wor...GMS同鴻蒙..
一部機可以共存?

引用:
原帖由 james@zeta 於 2021-10-14 05:01 PM 發表

(已Like)您好~

有時只想以正視聽!不吐不快。小弟唔抵得有啲歪理講成真理,缺點講成優點,喪事當喜事……同大陸接鬼?!🤭

好似隔離mate50帖咁,明知產能唔掂加上賣一部蝕兩部……班無腦粉竟然可以講到好稀有咁🙄

點解香土華偽充斥住咁多哩啲小農思維嘅人?老實講係咪鄰近地區翻牆過嚟㗎?
係嘅唔怕認!今日重陽節唔笑您😎
有時間睇住個市啦,輸死你呀。

等待magic x出世

引用:
原帖由 james@zeta 於 2021-10-14 05:01 PM 發表

(已Like)您好~

有時只想以正視聽!不吐不快。小弟唔抵得有啲歪理講成真理,缺點講成優點,喪事當喜事……同大陸接鬼?!🤭

好似隔離mate50帖咁,明知產能唔掂加上賣一部蝕兩部……班無腦粉竟然可以講到好稀有咁🙄

點解香土華偽充斥住咁多哩啲小農思維嘅人?老實講係咪鄰近地區翻牆過嚟㗎?
係嘅唔怕認!今日重陽節唔笑您😎
其實你講既野先有問題吧...產能係生產商既問題.佢賺定蝕都要管, 粉絲都要理埋? 咁又唔見你飛去美國查apple條數....記得買單程機票啦..不論香討又好..香港又好..都唔岩你呢D高智慧生物存在...當然..最好番你既火星生活就更好啦..果度大把高智慧生物等緊你..

好明顯有人已經輸到憤世嫉俗!

引用:
原帖由 手機用戶 於 2021-10-12 11:34 AM 發表

https://hk.finance.yahoo.com/news/榮耀解禁-宣布搭載gms-013354000.html

周一 (11 日) 晚間榮耀宣布與 Google(GOOGL-US)恢復合作,榮耀推出的 HONOR 50 系列國際版本將搭載 Google  ...
中國市場會關GMS事?榮耀係內地一向有市場㗎啦!回乜溫喎!……寫呢篇嘢嘅又將小香港等同內地……

引用:
原帖由 hahawin@ 於 2021-10-13 12:41 AM 發表

好消息, 對唔識用智能電話啲人, GMS真系好重要.
唔識用智能手機,乜系統都無所謂啦!

引用:
原帖由 井底落漠廁紙 於 2021-10-13 01:51 AM 發表

如果華為靈以做番kirin芯片就好啦
用緊980,真係正

引用:
原帖由 nut30 於 2021-10-14 10:08 PM 發表

其實你講既野先有問題吧...產能係生產商既問題.佢賺定蝕都要管, 粉絲都要理埋? 咁又唔見你飛去美國查apple條數....記得買單程機票啦..不論香討又好..香港又好..都唔岩你呢D高智慧生物存在...當然..最好番你既火星生活就更好啦..果度大把高智慧生物等緊你..
師兄唔使同啲hater爭論, 呢啲hater唔係討論,全部目的同預設立場,見到呢啲檢舉+ 黑名單就得

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-10-15 08:10 AM 發表

師兄唔使同啲hater爭論, 呢啲hater唔係討論,全部目的同預設立場,見到呢啲檢舉+ 黑名單就得

引用:
原帖由 leedsu 於 2021-10-14 06:58 PM 發表

有時間睇住個市啦,輸死你呀。
好明顯書到D線痴埋一堆.........

(我冇用華為, 但認同華係係一部好機.)

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]