• 瀏覽: 2,197
  • 回覆: 23
如果walkin買機, 唔知有無現貨?定係要訂要等?

你唔見電器鋪呢排都好多人咩? 電子野/家電都可以用消費劵, 唔係剩係食野先用得

walk in 有無機就要睇你買邊部先知

11,12應該買到既,13你就等下啦

引用:
原帖由 天又南 於 2021-10-14 02:57 AM 發表

星期日係沙田Apple walk in買咗13

睇吓你要嘜型號
前兩日 有13 13 Pro 128 可以Walk In
13 Pro 256 以上同 13 Pro Max好多冇貨
美國Apple 話因為德州儀器公司零件供商有問題
所以影響出貨
Apple股票星期二已經跌了幾個百分比

引用:
原帖由 天又南 於 2021-10-14 02:57 AM 發表

13一街係
唔識或者冇$就另計

只係賣方會晤會食你價

引用:

如果13 入一打都有
出去睇吓先講啦
12搵到你都叻

引用:
原帖由 lam_kelvin 於 2021-10-14 09:13 AM 發表

星期日係沙田Apple walk in買咗13
根本13好多貨
Pro Max 同 Pro  問了一般十一月中至十二月頭

同事早幾日去csl 出機都有現貨呀, 見佢仲出左粉紅色, 都幾靚, 仲送埋Momax 無線尿袋添

引用:
原帖由 Ryan2222222222 於 2021-10-14 09:39 AM 發表

如果13 入一打都有
出去睇吓先講啦
12搵到你都叻
13好多都無了,如果128GB,有11元賺,掃清

引用:
原帖由 金猴ip7 於 2021-10-14 10:30 AM 發表

13好多都無了,如果128GB,有11元賺,掃清
你行入去CSL
用Citibank Card $8000以上減$600

引用:
原帖由 Ryan2222222222 於 2021-10-14 01:56 PM 發表

你行入去CSL
抵呀, 變相新機都有得平

引用:
原帖由 Suprira 於 2021-10-14 09:41 PM 發表

抵呀, 變相新機都有得平
我用Club Fun 入了部iPhone 13 紅色
本身500分已經-500 再用了1500分減$300
之後再去CSL用Citibank Card
入多部ROG 5 -$600
再用卡積分-$1000
抵到暈

引用:
原帖由 Ryan2222222222 於 2021-10-14 01:56 PM 發表

你行入去CSL
買手機緊係去Apple,你睇下Apple store有無貨先?CSL 機如果壞佐,要去第二度維修

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]