• 瀏覽: 5,862
  • 回覆: 45
  • 追帖: 1

大老呢句咩意思

熱賣及精選
引用:
原帖由 天又南 於 2021-10-14 01:56 PM 發表

半打?唔知以為你講樓定車呀!同一部手機有半打先講得?你食左藥先上黎啦!
13 pro max你有半打?比我見識下!
咩都要有半打先講啦!我講馬使唔使有半打馬先講得?講車使唔使要半打同款車先講得?講你老母使唔使半打你老母先講得呀!
狗噏你咪叻
得果一部
上網訂機又柒過人
窮L

引用:
原帖由 天又南 於 2021-10-14 01:56 PM 發表

半打?唔知以為你講樓定車呀!同一部手機有半打先講得?你食左藥先上黎啦!
咩都要有半打先講啦!我講馬使唔使有半打馬先講得?講車使唔使要半打同款車先講得?講你老母使唔使半打你老母先講得呀!
真係一條廢L
你老母個閪花過萬花筒

引用:

講車 ?
你一定讀唔成做運輸

引用:

樓你就冇 腫瘤 花柳你一身係
下次訂iPhone咪咁柒
過數又唔知
炒燶扮用家

引用:
原帖由 BlueLeg 於 2021-10-14 12:25 PM 發表

Show你個電池畫面比大家睇睇點唔覺。
點解要向你証明啲乜呀?傻得你!

引用:
原帖由 仲夏有作業 於 2021-10-15 07:14 AM 發表

點解要向你証明啲乜呀?傻得你!
証明你冇機囉!即刻買部撐住啦!

引用:
原帖由 BlueLeg 於 2021-10-15 07:25 AM 發表

証明你冇機囉!即刻買部撐住啦!
一部電話咋,睇得咁重。對你嚟講好珍貴㗎?

引用:
原帖由 仲夏有作業 於 2021-10-15 08:21 AM 發表

一部電話咋,睇得咁重。對你嚟講好珍貴㗎?
唔係人地睇得重,係話比人知你幾on9,無機又係度刷存在感

果然勁~去到13都仲講緊電池續航力🤭

13慨我都認同

引用:
原帖由 肺炎明熹 於 2021-10-15 11:33 AM 發表

唔係人地睇得重,係話比人知你幾on9,無機又係度刷存在感
對於你嚟講買iphone極難,冇就要扮有

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2021-10-15 11:49 AM 發表

果然勁~去到13都仲講緊電池續航力🤭
乜電話原來唔係電係最重要️你平時做慣左病人?我就唔會做病人!

引用:
原帖由 羽潔 於 2021-10-14 08:34 PM 發表

大老呢句咩意思
意思是自從升級ios後,你的iphone比平常使用得更多,這可能會影響電池使用時間

引用:
原帖由 仲夏有作業 於 2021-10-15 12:18 PM 發表

對於你嚟講買iphone極難,冇就要扮有
On9仔,人地笑你無機扮有機,唔係話你買唔起

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]