• 瀏覽: 5,860
  • 回覆: 45
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 肺炎明熹 於 2021-10-15 02:09 PM 發表

On9仔,人地笑你無機扮有機,唔係話你買唔起
成班炒狗煲蘋果弱項,冇嘢講攻擊人當贏,人地都會睇乜料嘅人玩攻擊。你哋呢啲,冇人理㗎

熱賣及精選
引用:
原帖由 仲夏有作業 於 2021-10-16 11:09 AM 發表

成班炒狗煲蘋果弱項,冇嘢講攻擊人當贏,人地都會睇乜料嘅人玩攻擊。你哋呢啲,冇人理㗎
傻西,咩年代呀,仲講炒機你呢d傻西就真係無人理啦

引用:
原帖由 仲夏有作業 於 2021-10-16 11:09 AM 發表

你真係好樣衰,機都冇就話人部機唔得,樓主就quote晒report,樓主冇料唔通你有料呀?

死炒狗咪就係冇料到嘢都唔識諗黎鬧人囉

引用:
原帖由 肺炎明熹 於 2021-10-16 11:28 AM 發表

傻西,咩年代呀,仲講炒機你呢d傻西就真係無人理啦
返先達啦死炒狗。咁衰格,比錢你賺就白痴

引用:
原帖由 仲夏有作業 於 2021-10-16 02:11 PM 發表

返先達啦死炒狗。咁衰格,比錢你賺就白痴
死傻西,講埋d廢話比人圍吊就話人先達狗,笑死我無料就收皮啦

引用:
原帖由 肺炎明熹 於 2021-10-16 06:18 PM 發表

死傻西,講埋d廢話比人圍吊就話人先達狗,笑死我無料就收皮啦
阻低質炒狗搵食,除左惡乜都唔識。炒狗先好似同蘋果有親咁,話舊電廢會圍人。死炒狗自揭底牌,成世留係先達,再唔係坐街擺個紙牌坐足一日

引用:
原帖由 仲夏有作業 於 2021-10-16 06:24 PM 發表

阻低質炒狗搵食,除左惡乜都唔識。炒狗先好似同蘋果有親咁,話舊電廢會圍人。死炒狗自揭底牌,成世留係先達,再唔係坐街擺個紙牌坐足一日

引用:
原帖由 仲夏有作業 於 2021-10-16 06:24 PM 發表

廢物講廢話

引用:

你呢條廢物一定有公信力過人地個test啦我覺得廢係形容緊你自己係唔係唔識英文呀

引用:
原帖由 肺炎明熹 於 2021-10-16 07:48 PM 發表

你呢條廢物一定有公信力過人地個test啦我覺得廢係形容緊你自己係唔係唔識英文呀
死炒狗擘大個依依吖吖想攞尾彩當贏,搵個字鬧人倒吊都仲係識佢老鼠。返炒狗堆就會以為你係人生勝利組空降先達街邊。自己白痴當全球人同你一樣白痴。死炒狗自取其辱

引用:
原帖由 仲夏有作業 於 2021-10-17 05:48 PM 發表

死炒狗擘大個依依吖吖想攞尾彩當贏,搵個字鬧人倒吊都仲係識佢老鼠。返炒狗堆就會以為你係人生勝利組空降先達街邊。自己白痴當全球人同你一樣白痴。死炒狗自取其辱
啱啦,自取其辱話自己就啱啦,自己唔識野,講廢話比人圍吊,講又唔夠人講,話人做先達唔通我又話你老母做雞咩廢~~~柴~~~~

引用:
原帖由 仲夏有作業 於 2021-10-15 08:21 AM 發表

一部電話咋,睇得咁重。對你嚟講好珍貴㗎?
一皮嘢使咩睇得重呀!

明哂啦!全部師兄都知你冇機扮有機,係男人就一皮嘢買部機撐吓啦!

13的電池確實很厲害

引用:
原帖由 屋邨仔Sony 於 2021-10-14 10:06 PM 發表

樓你就冇 腫瘤 花柳你一身係
下次訂iPhone咪咁柒
過數又唔知
炒燶扮用家
你都幾慘

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]