• 瀏覽: 3,684
  • 回覆: 29
如題,唔該晒!  

熱賣及精選
我都覺得以前部M10P嘅後置指紋解鎖好用過而家嘅螢幕指紋解鎖,不過唔知點解而家唔興!

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2021-10-15 01:16 AM 發表

我都覺得以前部M10P嘅後置指紋解鎖好用過而家嘅螢幕指紋解鎖,不過唔知點解而家唔興!
我就係用唔慣曲屏同屏內指紋解鎖,將 M30P 俾佐屋企人用。
依家仲用緊 P9P 。

Nova 8 se不錯的,可以去看看

引用:
原帖由 taronc 於 2021-10-15 10:51 AM 發表

Nova 8 se不錯的,可以去看看
我唔想要前屏指紋解鎖,要後置指紋。依家得返幾啲舊款機有呢樣野,如果搵唔到,可能會選索尼的側面指紋。

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2021-10-15 09:20 AM 發表

我就係用唔慣曲屏同屏內指紋解鎖,將 M30P 俾佐屋企人用。
依家仲用緊 P9P 。
我同你一樣都有P9P 同Mate30Pro.
背面指紋係幾方便, 一攞上手就解埋鎖.
不過用落顯示屏解鎖都OK. 依家我都冇乜所謂.

引用:
原帖由 Y-hk 於 2021-10-15 01:11 PM 發表

我同你一樣都有P9P 同Mate30Pro.
背面指紋係幾方便, 一攞上手就解埋鎖.
不過用落顯示屏解鎖都OK. 依家我都冇乜所謂.
屏幕指紋最大問題係強光,係夜晚解鎖,照到盲咁滯。

華為最後的後置指紋係 P20P ,唔知香港重有冇得賣?

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2021-10-15 01:13 PM 發表

屏幕指紋最大問題係強光,係夜晚解鎖,照到盲咁滯。
用手機點都要有D燈光, 黑暗環境睇好壞眼.

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2021-10-15 11:40 AM 發表

我唔想要前屏指紋解鎖,要後置指紋。依家得返幾啲舊款機有呢樣野,如果搵唔到,可能會選索尼的側面指紋。
Nova8 se就是則面指紋

引用:
原帖由 taronc 於 2021-10-15 01:23 PM 發表

Nova8 se就是則面指紋
如果冇後置,側面都可接受。

引用:
原帖由 Y-hk 於 2021-10-15 01:16 PM 發表

用手機點都要有D燈光, 黑暗環境睇好壞眼.
手機屏幕解鎖個道光好強烈

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2021-10-15 01:45 PM 發表

手機屏幕解鎖個道光好強烈
有分別咩?
開機實光喎.

如題

華為最後的後置指紋係 P20P ,唔知香港重有冇得賣

主題標籤 #huawei #華為
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]