• 瀏覽: 3,209
  • 回覆: 22
數碼變焦冇腳架可以嗎?

附件

IMG_20211016_185033.jpg(138.21 KB)

2021-10-16 07:32 PM

熱賣及精選
P40的實力不止於此的

引用:
原帖由 lai_gavin2000 於 2021-10-16 07:59 PM 發表

真美

請教樓主,設定是如何? 例如光圈、快門等等。

mate 30

引用:
原帖由 fox007 於 2021-10-17 06:19 AM 發表

請教樓主,設定是如何? 例如光圈、快門等等。
下次iso用200 應該會清d

附件

Screenshot_20211017_163558.jpg(79.75 KB)

2021-10-17 04:37 PM

我m10p當年影極光都唔駛用腳架
當然,影出黎個質素唔及單反相機啦
師兄P系,合埋眼影都掂啦

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2021-10-18 11:02 AM 發表

我m10p當年影極光都唔駛用腳架
當然,影出黎個質素唔及單反相機啦
師兄P系,合埋眼影都掂啦
以前用華為體驗特別的好,現在用華為不是不好,只是不同的品牌,分別不大,感覺都一樣順。

引用:
原帖由 taronc 於 2021-10-18 02:20 PM 發表

以前用華為體驗特別的好,現在用華為不是不好,只是不同的品牌,分別不大,感覺都一樣順。
我換左2次電都仲用緊
基本上係冇慢,冇lag機,仍然順暢
不過儲存唔夠就真既
下部要256 rom起(要有得用nm card),最好512 rom(好似國行先有)
但512 rom好貴
有得用nm card就小不了
512+nm card,咁應該夠用幾年了
早幾個月幫老人家買左部nova 7i,都可以用nm card
不過未買,等佢128爆左先買,張卡太貴了

iphone出左1TB rom,期待華為都快d有,不過只有更貴

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2021-10-18 02:59 PM 發表

我換左2次電都仲用緊
基本上係冇慢,冇lag機,仍然順暢
不過儲存唔夠就真既
下部要256 rom起(要有得用nm card),最好512 rom(好似國行先有)
但512 rom好貴
有得用nm card就小不了
512+nm card,咁應該夠用幾年了
早幾個月幫老人家買左部nova 7i ...
我用緊張128nm又唔係好貴喔,100蚊左右。

引用:
原帖由 taronc 於 2021-10-18 03:06 PM 發表

我用緊張128nm又唔係好貴喔,100蚊左右。
咁平.....
我上price.com睇256,最平$550
128最平都$260
利申:未有需要買,所以冇去d電腦商場睇.....只係睇price.com

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2021-10-18 03:08 PM 發表

咁平.....
我上price.com睇256,最平$550
128最平都$260
利申:未有需要買,所以冇去d電腦商場睇.....只係睇price.com
淘咋,一插即用又冇咩問題

附件

Screenshot_20211018_162134.jpg(95.53 KB)

2021-10-18 04:22 PM

引用:
原帖由 taronc 於 2021-10-18 04:22 PM 發表

淘咋,一插即用又冇咩問題
我都淘咗2張256, 用落OK
反而華為自已好似唔再出, 受權俾其他廠出

引用:
原帖由 taronc 於 2021-10-17 04:37 PM 發表

下次iso用200 應該會清d
Thanks

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]