• 瀏覽: 6,529
  • 回覆: 26
有冇師兄師姐最近去過?店裏面有咩比較新款手機賣?唔該晒!

附件

kv-pc-6-11.jpg.jpg(162.56 KB)

2021-10-17 07:22 PM

熱賣及精選
其實係邊度?

引用:
原帖由 VegetaSuper 於 2021-10-20 11:04 AM 發表

其實係邊度?
HUAWEI 沙田新城市廣場體驗店
地址: 沙田新城市廣場一期 L6 商店 607
開放時間:11:00 – 21:00

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2021-10-17 07:22 PM 發表

有冇師兄師姐最近去過?店裏面有咩比較新款手機賣?唔該晒!
上香港官網睇唔係一樣咩?

引用:
原帖由 沒有勇氣實踐 於 2021-10-21 10:48 PM 發表

上香港官網睇唔係一樣咩?
睇相點比得過實體機係手?

有去過,買咗部 P40 pro 和耳機。

去過,體驗了壹下新款,感覺很強耳機做的也很強

耳機體驗效果怎麽樣

電話最新就P50
Matepad pro 得 10.8 吋, 無 12.6 吋
Notebook 全部賣晒, 要11月尾先返, 係 2021 年款, 但無 Matebook X Pro.
門口擺左3部 Mateview GT, 玩緊賽車

引用:
原帖由 幪面西人 於 2021-10-22 07:44 PM 發表

電話最新就P50
Matepad pro 得 10.8 吋, 無 12.6 吋
Notebook 全部賣晒, 要11月尾先返, 係 2021 年款, 但無 Matebook X Pro.
門口擺左3部 Mateview GT, 玩緊賽車
今日去過,唔見有 P50 系列。只係 P40 系列同 M40 系列,其中只有一部 P40 係平屏,其它全部曲屏。由於我唔中意曲屏,係咁易行佐一陣就走人,冇體驗過耳機、平板電腦、智能手錶……

剛預訂了 P40 pro, 1個月取貨

引用:
原帖由 中秋可愛的魚蛋 於 2021-10-27 11:31 AM 發表

剛預訂了 P40 pro, 1個月取貨
佢咁多部 P40P 擺出來展示,竟然冇現貨 ?

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2021-10-27 01:26 PM 發表

佢咁多部 P40P 擺出來展示,竟然冇現貨 ?
是啊有點怪,只有陳列品無庫存,不知會否跟單造,麒麟晶片有限,哈哈

引用:
原帖由 中秋可愛的魚蛋 於 2021-10-27 02:41 PM 發表

是啊有點怪,只有陳列品無庫存,不知會否跟單造,麒麟晶片有限,哈哈
師兄取貨時可唔可以幫我問下,有冇 Mate 20X 或 Mate 20 訂?

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2021-10-27 06:22 PM 發表

師兄取貨時可唔可以幫我問下,有冇 Mate 20X 或 Mate 20 訂?
師兄可打22780901 問下,看可否預訂

主題標籤 #huawei #華為
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]