• 瀏覽: 11,719
  • 回覆: 46
  • 追帖: 1
我跟 CSL 12月約滿, 想問最近續約師兄們, 有甚麼 offer

熱賣及精選
呢排CSL SALES都懶咗
好似近呢個月都冇CALL我

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-10-31 07:37 發表

Thank you.

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-10-31 07:37 發表

我出年6月先到期, 前幾日先係短短2個鐘內打6次來, 阻左我返工

引用:
原帖由 wilsonts 於 2021-11-1 07:39 PM 發表

我出年6月先到期, 前幾日先係短短2個鐘內打6次來, 阻左我返工
咁佢開咩價比你

引用:
原帖由 wilsonts 於 2021-11-1 07:39 PM 發表

我都係出年6月先到期,完全冇人打過嚟問續5g plan,自己打過上去問…每個月$262 42gb 咩都冇…連過咗42gb用量王都冇比😑

聽留言話會由宜家升到上30GB, 月費200頭. (無講實數)

宜家用緊198+18 (8GB/月)

問題係CSL呢個係副號, 一個月配合年卡下都用唔到8GB. 同埋有意CUT呢個號碼.
用第三號碼做副號. 始終鐘意第三號碼多少少. 

引用:
原帖由 wilsonts 於 2021-11-2 10:41 AM 發表

聽留言話會由宜家升到上30GB, 月費200頭. (無講實數)

宜家用緊198+18 (8GB/月)

問題係CSL呢個係副號, 一個月配合年卡下都用唔到8GB. 同埋有意CUT呢個號碼.
用第三號碼做副號. 始終鐘意第三號碼多少少. 
應該係$206 12+12GB

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-11-5 20:05 發表

應該係$206 12+12GB
呢個就唔太清楚, 反正唔想續約; 想CUT.
除非開一個非常好OFFER比我先會諗諗佢

我收到係
A: $224 24GB 4G + 用量王
B: $246 112GB 5G
C: $206+$18  42G 5G + 4.5G

引用:
原帖由 小志仔 於 2021-11-6 12:01 PM 發表

我收到係
A: $224 24GB 4G + 用量王
B: $246 112GB 5G
C: $206+$18  42G 5G + 4.5G
C係咪無限,定係42GB停

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-11-6 09:47 PM 發表

C係咪無限,定係42GB停
印像中唔係太記得, 下次等佢打黎問清楚先再上來更新。
A就一定唔考慮。

引用:
原帖由 小志仔 於 2021-11-7 12:19 AM 發表

印像中唔係太記得, 下次等佢打黎問清楚先再上來更新。
A就一定唔考慮。
A果個,你網上自續免多18蚊隧道費,即係$206
我都係2022年1月到期,大家互相交流,唔好蝕比csl.

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2021-11-7 08:48 AM 發表

A果個,你網上自續免多18蚊隧道費,即係$206
我都係2022年1月到期,大家互相交流,唔好蝕比csl.
咁你應該差唔多收到終極plan,
聽你講完即刻上網睇下續約有驚喜...
12GB+12GB 回贈後月費$148 簽2年 免$18。
不過都有考慮中移, 因為佢地有$150 100GB 5G。

引用:
原帖由 小志仔 於 2021-11-7 12:30 PM 發表

咁你應該差唔多收到終極plan,
聽你講完即刻上網睇下續約有驚喜...
12GB+12GB 回贈後月費$148 簽2年 免$18。
不過都有考慮中移, 因為佢地有$150 100GB 5G。
中移動5G就唔知好唔好
但係以前用過,普通傾電話都有問題
中移動都係Blacklist,3hk又係
只會揀csl.同數記,其他都唔會考慮

主題標籤 #csl
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]