• 瀏覽: 11,720
  • 回覆: 46
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 小志仔 於 2021-11-7 12:30 PM 發表

咁你應該差唔多收到終極plan,
聽你講完即刻上網睇下續約有驚喜...
12GB+12GB 回贈後月費$148 簽2年 免$18。
不過都有考慮中移, 因為佢地有$150 100GB 5G。
你呢個PLAN就係同我一樣
只係想知有冇更抵玩既PLAN
有時永遠都係最後一個月先有終極PLAN
我估我都係12月尾先有終極PLAN

熱賣及精選
引用:
原帖由 小志仔 於 2021-11-7 12:30 發表

咁你應該差唔多收到終極plan,
聽你講完即刻上網睇下續約有驚喜...
12GB+12GB 回贈後月費$148 簽2年 免$18。
不過都有考慮中移, 因為佢地有$150 100GB 5G。
如果$148 12GB+12GB就真心抵用

上網續約佢係都唔比我睇有什麼PLAN, 只係識得叫我登記話續上續約免3個月月費......
登記完又係睇唔到有什麼PLAN

引用:
原帖由 wilsonts 於 2021-11-8 07:47 PM 發表

上網續約佢係都唔比我睇有什麼PLAN, 只係識得叫我登記話續上續約免3個月月費......
點解唔比你睇? 係唔係未進入續約階段?
其實我想轉佢個5G PLAN 比較多, 雖然我未有5G電話,
但我試用過免費5G幾日, 我覺得比起4G好一點點,
同埋近月澳運會之後4G真係差左好多, 相信黎緊都會用更多資源去搞個5G。

引用:
原帖由 小志仔 於 2021-11-9 01:57 發表

點解唔比你睇? 係唔係未進入續約階段?
其實我想轉佢個5G PLAN 比較多, 雖然我未有5G電話,
但我試用過免費5G幾日, 我覺得比起4G好一點點,
同埋近月澳運會之後4G真係差左好多, 相信黎緊都會用更多資源去搞個5G。
我出年6月到期
已經成日打來煩我續約

引用:
原帖由 riccheng 於 2021-10-30 06:48 PM 發表

我跟 CSL 12月約滿, 想問最近續約師兄們, 有甚麼 offer
我用家庭plan 9xx一個月 有用量王慢到不得了好多地方收唔到 包括屋企仲有成1x個月  永不重用csl

引用:
原帖由 wilsonts 於 2021-11-8 19:47 發表

小心 $148 另外還有什麼增值 什麼行政

結果就是 12Gb + 12Gb = $148 + $5x = $20x

現在用緊4.5G用量皇 $206
呢排個個星期有人打嚟叫我up上5G
5G  112GB   $22x   爆data即停
升唔升得過呢...

引用:
原帖由 kokpoloo 於 2021-11-9 06:59 PM 發表

我用家庭plan 9xx一個月 有用量王慢到不得了好多地方收唔到 包括屋企仲有成1x個月  永不重用csl
CSL用量王都唔係好慢, 我睇劇打機都夠用

我都下年6月到期,今日打黎開平均返一個月280蚊 42g 用量王,貴到吖

下年8月到期考慮去街鋪轉138全速

引用:
原帖由 leungktm 於 2021-11-10 10:45 PM 發表

我都下年6月到期,今日打黎開平均返一個月280蚊 42g 用量王,貴到吖
42g用量王 聽到用量王就驚 認真諗清楚大把路行

引用:
原帖由 aj4577 於 2021-11-10 03:55 PM 發表

現在用緊4.5G用量皇 $206
呢排個個星期有人打嚟叫我up上5G
5G  112GB   $22x   爆data即停
升唔升得過呢...
$22X 全包 ? 不需要加$18 隧道費?

下年1月到期
開我5G plan 308蚊全包有110 GB
可以儲到300 GB

過咗之後就跌落4.5 g 都係任用

引用:
原帖由 riccheng 於 2021-10-30 06:48 PM 發表

我跟 CSL 12月約滿, 想問最近續約師兄們, 有甚麼 offer
見街SALES OFFER 都幾吸引, 又或者等CS 電話傾?

引用:
原帖由 king3491 於 2021-11-11 03:34 PM 發表

$22X 全包 ? 不需要加$18 隧道費?
免隧道
今次打嚟呢個開頭話$24x
我話你地上星期打來話$22x我都唔升啦,仲要加價?玩呀
跟住話未減隧道費,減埋$22x

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]