• 瀏覽: 11,721
  • 回覆: 46
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 aj4577 於 2021-11-11 21:21 發表

免隧道
今次打嚟呢個開頭話$24x
我話你地上星期打來話$22x我都唔升啦,仲要加價?玩呀
跟住話未減隧道費,減埋$22x
禁即係SELL返上次個PLAN

熱賣及精選
啱啱又打嚟,電話21字頭都係佢地
見到都費時聽

引用:
原帖由 wilsonts 於 2021-11-8 07:47 PM 發表

如果$148 12GB+12GB就真心抵用

上網續約佢係都唔比我睇有什麼PLAN, 只係識得叫我登記話續上續約免3個月月費......
登記完又係睇唔到有什麼PLAN
如果你真係24GB夠用係抵架
佢加埋用量王都係$206蚊
同埋我見佢加用量王,送多12GB
即係24+12=36GB無限
老實講真係差唔多,眼見數記轉台無限都要$220

引用:
原帖由 aj4577 於 2021-11-10 03:55 PM 發表

現在用緊4.5G用量皇 $206
呢排個個星期有人打嚟叫我up上5G
5G  112GB   $22x   爆data即停
升唔升得過呢...
我再收到⋯⋯
$3XX 5G 112GB後 可以上網
$246 5G 112GB後 無得上網
$224 5G 42GB 後 唔記得

引用:
原帖由 小志仔 於 2021-11-16 08:22 AM 發表

我再收到⋯⋯
$3XX 5G 112GB後 可以上網
$246 5G 112GB後 無得上網
$224 5G 42GB 後 唔記得
我收到呢D價

KEEP返4,5G無限上網續約
🌟$234/月
>本地通話分鐘無限
>基本數據每月24GB
>用量王4.5G無限上網
>額外每月送2GB中國漫遊數據
>86易服務收發SMS

現有特選客戶續約升級5G
🌟$256/月
>本地通話分鐘無限
>每月5G全速數據112GB
>送$48數據滾存服務累積每月用剩數據
>86易服務收發SMS

🌟$254/月
>本地通話分鐘無限
>每月5G全速數據42GB
>86易服務收發SMS       
>包NETFILX個人$63 AC會藉
(可+15/$30升級2人或4人 服務)

我剛剛續約
5G plan
合約 30 個月
每月數據 112Gb 再送多 12Gb = 124Gb
過左 124Gb 後就無 data 用
月費 $246 (慘,原來可以減到 $22x) 
可以儲數據,最多儲到 300Gb

引用:
原帖由 riccheng 於 2021-11-16 04:36 PM 發表

我剛剛續約
5G plan
合約 30 個月
打去問CS死都話冇呢個PLAN, 仲要開我$276, 112GB

5G $298 30gb

引用:
原帖由 atim1 於 2021-11-18 02:05 PM 發表

打去問CS死都話冇呢個PLAN, 仲要開我$276, 112GB
你要同佢續約部傾先有
同埋佢續約部有兩個部門架
一個來電係123尾,一個來電係3477頭
你可以問晒兩邊,同埋每個職員都唔同價,Club分都有唔同
你問多幾個去格價就得,只要同政府做法一樣,價低者得就可以
唔係個個職員都有牙力同你去爭取呢d價
但係事實上真係會有職員做到,問多幾個就可以

引用:
原帖由 riccheng 於 2021-11-16 04:36 PM 發表

我剛剛續約
5G plan
合約 30 個月
同你啲內容一模一樣
佢開我💲308

仲有三個月約滿

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:

我剛剛續約
5G plan
合約 30 個月
我最終續到$228/24個月
112GB 5G
可以儲數據,最多儲到 300GB
86易
每月2GB大陸數據

引用:
原帖由 atim1 於 2021-11-28 04:53 PM 發表

112GB 5G
86易
每月2GB大陸數據
勁喎! good news
希望再要好消息出現。

引用:
原帖由 atim1 於 2021-11-28 04:53 PM 發表

112GB 5G
86易
每月2GB大陸數據
你呢個5G Plan抵噃。
我相信我而家用緊的5G Plan滿約續約都好難由$296下調至$228。

引用:
原帖由 Cool.com 於 2021-11-28 09:45 PM 發表

你呢個5G Plan抵噃。
我相信我而家用緊的5G Plan滿約續約都好難由$296下調至$228。
千萬唔好有呢種諗法,都未開戰就決定自己輸。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]