• 瀏覽: 18,127
  • 回覆: 94
  • 追帖: 1
而家而家開始做家居寬頻  手機5G頻譜 佢又最多攞左5條 HKT 先得2條
我朋友轉左中移 家居寬頻 佢話好穩定

#5g
熱賣及精選
CMHK offer $59 1000mb寬頻俾我,要簽3年約,實在是好吸引,我是佢5G客戶,睇來又俾佢引到我續約

CMHK 4G 5G signal好差

我朋友用緊5G話一般咋喎,係平既,不過都佢走黎走去做野唔係成日收到5G
頻譜多唔代表機站多

除左平,唔覺得中移有幾好,用過一次就唔會想再用

寬頻真平

我都用緊,但反而覺得唔係好穩定
好多時都變返做4G+,我用緊S20

引用:
原帖由 salut 於 2021-11-1 06:27 PM 發表

CMHK offer $59 1000mb寬頻俾我,要簽3年約,實在是好吸引,我是佢5G客戶,睇來又俾佢引到我續約
59蚊條線會唔會爆炸?

符合國情,大陸野邊有好野

引用:
原帖由 chan427L 於 2021-11-2 01:44 AM 發表

我都用緊,但反而覺得唔係好穩定
好多時都變返做4G+,我用緊S20
符合國情,大陸野邊有好野

愛國愛港 用中移動
@太大粒 @馬交珠反 

引用:
原帖由 xiaopei 於 2021-11-1 11:29 PM 發表

CMHK 4G 5G signal好差
起碼贏數記十條街

引用:
原帖由 EZERRAbb 於 2021-11-2 12:21 AM 發表

我朋友用緊5G話一般咋喎,係平既,不過都佢走黎走去做野唔係成日收到5G
頻譜多唔代表機站多
我用左一個月無你朋友既問題窩

其實話佢差又唔算喎,我在公司test都有接近200MB,至少我所在的地方也可以,自己衡量啦

引用:
原帖由 EZERRAbb 於 2021-11-2 12:21 AM 發表

頻譜多唔代表機站多
我朋友本來用緊3台5G, 收得好差. 後來轉左台先好左好多. 除左3台, 我諗其他台都OK

主題標籤 #5g
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]