• 瀏覽: 23,690
  • 回覆: 140
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 kkcci00000 於 2021-11-8 07:34 AM 發表

下次再出apple
真係要買重保險

之後仲keep住有假電郵套我Appl ID, 你要小心

熱賣及精選
引用:
原帖由 kkcci00000 於 2021-11-8 07:36 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=alvIm-p49J8

解鎖太方便, 冇囉, 最緊要係有icloud回復, 跌錢好過冇晒D相

我係酒店執過, 都直接擺前台.

以前坐的士, 老婆留低部電話唔係iphone, 一大堆細路仔相, 即刻call back, 的士佬接聽, 口頭約話送返黎比居馬費
之後失蹤, 報埋警, 捉埋司機落口供, 打死唔認話冇執過.

講真電話值幾錢, 何必為幾千蚊出賣人格, 每個人都有屋企人, 都會影相留念下呀.

繼續?

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-11-8 12:25 AM 發表

嘩, 咁撚仆街既人都有
香港都有人做既, 不過索價3千姐
聽人講!幾年前,iphone 6s
解鎖 150 ~ 200 ( 香港 )

現在就不知,iphone 13 解鎖什麽價錢及是否之後,用不用到了

引用:
原帖由 kkcci00000 於 2021-11-6 09:59 PM 發表

昨晚下車後不見了…回家十時許即時iCloud定位找到距離家大概20分鐘車程….即時搖距發訊息、又發聲音⋯今早8⃣️時許發現最後離線是零晨四點幾⋯
10 時許報案……下午十二時許發現那iPhone己在旺角xxx號! 應該已被賣了!

問題定位清晰地顕示旺角xxx號、如果問出機真的在那裏擺賣、我可否叫警察上門取l 回?:s ...
若真係,有心人
聯絡你,
真心!你會比返多少,心意費?

想問
現今科技
遺失左 iphone
有沒有,由遺失至對方掉左 sim card ,再關左機既

詳細,路線圖

例如 : 上水火車唔見,沙田比人執左,跟住拔左 sim card , 再到尖沙咀才關機,之後,去左X達賣了。

我部 新 iphone 未 set

當跌咗錢啦!下次唔駛買唉瘋咁貴嘅手機, 轉買一兩千蚊嘅小米手機用, 就算唔小心跌咗、爛咗都冇咁肉赤 !

Thanks, C-hing

引用:
原帖由 cheungtiga 於 2021-11-8 12:07 PM 發表

若真係,有心人
聯絡你,
真心!你會比返多少,心意費?
1000-2000

引用:
原帖由 cheungtiga 於 2021-11-8 12:25 PM 發表

想問
現今科技
遺失左 iphone

詳細,路線圖

例如 : 上水火車唔見,沙田比人執左,跟住拔左 sim card , 再到尖沙咀才關機,之後,去左X達賣了。

yes, but useless as I also called police as I found it in MongKong 888 but they said hard to find.../ do anything....

u can see all tracing records but do nothing.... useless

引用:
原帖由 cheungtiga 於 2021-11-8 12:25 PM 發表

想問
現今科技
遺失左 iphone

詳細,路線圖

https://applealmond.com/posts/108118
iPhone 不見、被偷、關機、沒電,用「尋找」功能都找得回來 <- xxxxx -=-=>  看到所有定位,但冇用呀~!

引用:
原帖由 kkcci00000 於 2021-11-8 01:07 PM 發表

yes, but useless as I also called police as I found it in MongKong 888 but they said hard to find.../ do anything....

u can see all tracing records but do nothin ...
thanks

引用:
原帖由 kkcci00000 於 2021-11-8 01:08 PM 發表

https://applealmond.com/posts/108118
iPhone 不見、被偷、關機、沒電,用「尋找」功能都找得回來 <- xxxxx -=-=>  看到所有定位,但冇用呀~!
超勁科技

引用:
原帖由 豆褲花 於 2021-11-8 08:27 AM 發表

係。我仲叫左佢幾次比返人都唔聽。但佢平時好好人的
證明左唔係好人了

引用:
原帖由 davepoh 於 2021-11-8 08:55 AM 發表

之後仲keep住有假電郵套我Appl ID, 你要小心
用假email?咁專業?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]