• 瀏覽: 9,027
  • 回覆: 80
  • 追帖: 2
本主題由 呆頭鳥 於 2021-11-12 06:05 AM 移動
引用:
原帖由 gogobus 於 2021-11-12 06:38 PM 發表

目標係避開安心出行,唔知網友有無裝Google app, 裝左 Google,FB, 咪一樣出賣自己
Google app, fb, 全部可以用徦名

熱賣及精選
引用:
原帖由 dooropener 於 2021-11-13 12:55 AM 發表

Google app, fb, 全部可以用徦名
根本個google ac都可以唔洗用真帳號

引用:
原帖由 sirlo 於 2021-11-12 11:55 PM 發表

就係呢隻紅米9A,五月份己買,當時都係599人仔,安心出行,粵康碼都無問題。雖然國行,但可裝apk, 一樣咁用。
政府個濕鳩網唔比人down apk,另外d網站又唔知係真定假,比人check到個假安心咪仆街?

其實我吾係好明點解咁驚用安心出行,政府要揾你打去電訊商就知你去過邊道,仲有八達通,信用咭都check到,另外四圍都有CCTV,為乜要麻煩自己買多部機啫,除非係通輯犯

samsun a12

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-11-12 02:34 PM 發表

經play store唔一定有你資料,開新帳戶咪可以
跟本不用開google 帳戶,連上網都不用,用電腦下載個apk檔,用充電線拉入電話就可安裝或問有裝的人,在電話裝個apk 轉換,就可將個app轉成apk檔就可拿來在其他電話用,全程都不用上網或插電話卡,開埋飛行模式都得,你開了google帳戶,個google map都會出賣你,因他有記錄你去過那裡,你要入去關了個行蹤記錄,不信你們入去google map,個時間軸看一看

引用:
原帖由 blackkh 於 2021-11-13 10:22 AM 發表

跟本不用開google 帳戶,連上網都不用,用電腦下載個apk檔,用充電線拉入電話就可安裝或問有裝的人,在電話裝個apk 轉換,就可將個app轉成apk檔就可拿來在其他電話用,全程都不用上網或插電話卡,開埋飛行模式都得,你開了google帳戶,個google map都會出賣你,因他有記錄你去過那裡,你要入去關了個行蹤記錄,不信你們入去google map,個時間軸看一看
bingo...
自己很櫃底揾番紅米3,reset左佢,直接裝APK,飛行模式照用

iphone好,特朗普都俾人偷聽。

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-11-13 01:42 AM 發表

政府個濕鳩網唔比人down apk,另外d網站又唔知係真定假,比人check到個假安心咪仆街?
如果驚出面的apk,就找朋友有裝在gp下載的app,再裝一個apk轉換,就可將app轉換成apk檔,用線傳去電腦再拉落你電話裝就可以肯定是真

引用:
原帖由 miccksit 於 2021-11-13 02:36 AM 發表

其實我吾係好明點解咁驚用安心出行,政府要揾你打去電訊商就知你去過邊道,仲有八達通,信用咭都check到,另外四圍都有CCTV,為乜要麻煩自己買多部機啫,除非係通輯犯
又係呢啲所謂邏輯思考,八仔,信用卡,CCTV都唔係正苦嘢,唔係隨時攞得(當然依家就咩都得),但起碼都隔咗一重,安心出含係直接將資料傳入正苦都,梗係唔同啦。
按你嘅邏輯,去體育館沖涼,個個都除晒衫被人睇晒啦,點解啲人仲要閂門沖?原本無門啲體育館更衣室點解要全部裝番晒門?除非你有過人之短?

自己果部唔得咩?濕鳩人成日拖香港後腳

見到黃人出錢出力去對付個app 仔,真係心都涼,舒服^^

引用:
原帖由 沒自信的窮人 於 2021-11-13 12:39 AM 發表

我都係Carousell 買,個價點都會平過同先達二手佬
上carousell睇緊, 又真係幾多選擇 想買Samsung都幾齊

引用:
原帖由 沒自信的窮人 於 2021-11-13 12:39 AM 發表

我都係Carousell 買,個價點都會平過同先達二手佬
仲有, 睇手機果陣見到自由鳥有限時promote, $80 有12GB, 順手上埋台都好喎

引用:
原帖由 Gakk1iscute 於 2021-11-14 01:24 AM 發表

仲有, 睇手機果陣見到自由鳥有限時promote, $80 有12GB, 順手上埋台都好喎
自由鳥做副卡係幾好, 無咩死位又唔貴

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]